SECTOR EXPERTISE
HORECA

SECTOR EXPERTISE
RESIDENTIEEL

SECTOR EXPERTISE
COMMERCIEEL

SECTOR EXPERTISE
GEZONDHEIDSZORG

SECTOR EXPERTISE
MARITIEM

SECTOR EXPERTISE

HORECA

De hotel- en horecasector hebben een gedeelde passie om de beste gastervaringen te creëren en te leveren. GROHE begrijpt dit. Door onze expertise, in combinatie met ons zorgvuldig op elkaar afgestemde productaanbod, in alle prijsklassen, kunnen we voor elk project, hoe groot, complex of gevarieerd deze ook is, een eenvoudige en duurzame oplossing bieden vanuit één leverancier.

Lees meer

RESIDENTIEEL

Van eenmalige op maat gemaakte creaties tot grootschalige woningbouwprojecten met meerdere locaties: GROHE's uitgebreide ervaring in de residentiële sector biedt een reeks complete badkameroplossingen om aan alle ontwerpbehoeften te voldoen. We kunnen een ongecompliceerde service van één leverancier bieden die echte, blijvende waarde toevoegt aan elk residentieel ontwikkelingsproject met de hoogste duurzaamheidsnormen.

Lees meer

COMMERCIEEL

GROHE werkt samen met een uitgebreid scala aan commerciële projecten - van iconische sportlocaties tot kantoren, pretparken, winkelcentra, restaurants, scholen, universiteiten, vervoersknooppunten, gevangenissen en militaire installaties - en onze commerciële oplossingen voldoen aan de hoogste normen inzake het efficiënt gebruik van hulpbronnen, design, duurzaamheid en hygiëne.

Lees meer

GEZONDHEIDSZORG

De zorgsector heeft te maken met unieke uitdagingen. GROHE heeft bewezen expertise in het leveren van sanitaire oplossingen aan een breed scala aan ziekenhuizen, klinieken, poliklinieken en woonzorgcentra. Gespecialiseerde producten voor de gezondheidszorg kunnen worden gespecificeerd naast producten uit het hoofdassortiment van GROHE om een eenvoudige oplossing met één leverancier voor het hele project te bieden.

Lees meer

MARITIEM

GROHE werkt samen met alle toonaangevende internationale cruiseoperators en biedt een volledige oplossing van één leverancier voor elke prijs, om je passagiers een ongeëvenaard comfortniveau te kunnen bieden. Onze goed ontwikkelde service- en toeleveringsketen, voor zowel nieuwe interieurinrichtingen als reserveonderdelen, omvat alle grote haven- en scheepswerven ter wereld.

Lees meer

MAAK EEN PORTFOLIO OP MAAT

Ontdek het portfolio en maak uw eigen productselectie: kies verschillende downloadformaten en welke informatie u in uw specificatie wilt opnemen. Met het kladblok kunt u uw productselecties permanent opslaan en meerdere projecten beheren.

Maak een specificatie op maat

Ontdek meer

Ontdek meer over project business op GROHE X