GROHE Spoelbakken collecties

GROHE SPOELBAKKEN

Potten vullen, groenten klaarmaken, afwassen na een grote maaltijd. Het is een plek waar je dagelijks ontelbare keren zult stilstaan, dus waarom zou je geen spoelbak kiezen die je behoeften op het gebied van kwaliteit, design en functies overtreft?

GROHE spoelbakken passen in elk type keuken, met een reeks innovatieve, moderne ontwerpen die perfect zijn voor jouw keukenruimte. Je kunt kiezen uit een strak, slijtvast roestvrijstalen model, een superduurzaam composiet dat verkrijgbaar is in twee eigentijdse kleuren of een ongeëvenaard, krasbestendig PVD dat verkrijgbaar is in drie perfect op elkaar afgestemde kleuren. Je vindt compacte modellen met geïntegreerde afvoer, grote dubbele spoelbakken voor als je wat meer ruimte nodig hebt, en chique inbouwspoelbakken die vlak op je werkblad aansluiten. Met functies zoals het GROHE QuickFix systeem en omkeerbare modellen kun je je nieuwe GROHE spoelbak in een paar minuten installeren zonder gedoe.

We zijn er ook van overtuigd dat je weg zult zijn van de speciale functies die we bieden, zoals de automatische afvoer die ervoor zorgt dat je nooit meer je hand in het vuile water hoeft te steken. Dankzij de GROHE Whisper technologie kun je er zelfs zeker van zijn dat dit je stilste spoelbak ooit wordt - bij composiet spoelbakken vermindert het materiaal zelf het geluid van de waterstroom en bij GROHE roestvrijstalen spoelbakken wordt hetzelfde effect bereikt door speciale geïntegreerde isolatie. Met een GROHE spoelbak merk je het verschil en gebruik je je spoelbak met plezier.

Productkenmerken

productkenmerken van GROHE composiet spoelbakken

Composiet spoelbakken

Ontdek alle kenmerken
Productkenmerken van roestvrij stalen & PVD Spoelbakken

Inox & PVD Spoelbakken

Ontdek alle kenmerken
Oerzicht van alle GROHE spoelbakken

Alle producten

Ontdek alle producten

Ontdek meer

How To - Een composiet spoelbak installeren