WATERBEVEILIGINGSSYTEEM VOOR IEDER HUISHOUDEN

HUISEIGENAAR OF HUURDER?

"Het maakt niet uit of je een huiseigenaar of een huurder bent; GROHE biedt je een oplossing om de waterzekerheid van jouw huis te verhogen en ongewenste en kostbare waterschade te voorkomen.

Of het nu gaat om een lek van huishoudelijk apparatuur, de douche, de WC of de gootsteen, gesprongen leidingen door vorst of zelfs een probleem veroorzaakt door het pand van je buren; overal waar je water in het huis gebruikt kan nu eenmaal waterschade ontstaan.

Het ergste aan een waterlek is dat kleine lekken dagen, weken of zelfs maanden onopgemerkt kunnen blijven, waardoor geleidelijke waterschade en vochtigheidsproblemen kunnen ontstaan. Voordat je überhaupt in de gaten hebt, dat er iets mis is.

Dat is de reden waarom het beschermen van je huis met een smart home- systeem dat je watergebruik en eventuele veranderingen in luchtvochtigheidsniveaus in de gaten houdt, zo'n nuttige aanwinst is. Met GROHE Sense en GROHE Sense Guard kan je een compleet smart home-systeem voor waterbeveiliging installeren, dat ervoor zorgt dat je altijd en overal op de hoogte bent en de controle hebt over je watersysteem."

GROHE SENSE SLIMME WATERSENSOR – WATERLEK DETECTOR IN HUIS

"GROHE Sense, een slimme watersensor die werkt op batterijen, kan makkelijk worden geplaatst in kamers en op andere plaatsen in elk huis, ongeacht of je een huiseigenaar of een huurder bent. Als er waterlekkage wordt gedetecteerd, krijg je automatisch een melding zodat je het water kunt uitschakelen voordat er waterschade optreedt.

Het strakke, minimalistische ontwerp van de GROHE Sense-watersensor betekent dat het perfect past in elke ruimte past waar waterlekken kunnen optreden - en met de verlengset zelfs op moeilijk bereikbare plekjes kan worden geplaatst. Ideaal voor keukens, badkamers, kelders of andere ruimtes die kwetsbaar zijn voor waterschade."

Lees meer over GROHE Sense

GROHE SENSE GUARD WATERREGELAAR – INSTALLATIE OP DE HOOFDLEIDING

GROHE Sense Guard, een slimme waterregelaar die automatisch het water afsluit in het geval van een gedetecteerd waterlek en je waterverbruik bijhoudt, moet op de hoofdwaterleiding worden geïnstalleerd. Dit smart home- apparaat wordt na de watermeter op de buis geïnstalleerd en daarom is toegang tot de hoofdleiding vereist. We raden aan dat huurders een overeenkomst van de huiseigenaar ontvangen voordat het apparaat wordt geïnstalleerd, omdat deze installatie het leidingsysteem permanent verandert.

Lees meer over GROHE Sense Guard

TALLOZE GEVALLEN VAN WATERSCHADE OP TIJD GEDETECTEERD

“Ik was op zoek naar een extra vorm van veiligheid, vooral omdat we in een ouder huis wonen. Gewoon voor de zekerheid.”

André Wefers, Duitsland

Lees verhalen van gebruikers