GROHE wastafel series

GROHE wastafelkranen combineren prijswinnende designs met de beste materialen en de nieuwste toonaangevende technologieën. Elke serie biedt een ruime keuze aan wastafelkranen die perfect passen bij zowel de GROHE keramiek collectie als jouw persoonlijke voorkeuren.

GROHE CONTEMPORARY SERIES

Eenvoud en performantie aan budgetvriendelijke prijs.

GROHE SPA SERIES

Luxe en ontspanning op het hoogste niveau.

GROHE BADKAMER ACCESSOIRES

voor een badkamer in perfecte harmonie

Ontdek ook

Thermostaatkranen

GROHE
thermostaatkranen

Bij het ontwerp van de GROHE thermostaatkranen hadden we de meest gevoelige thermometer ter wereld in het achterhoofd: je huid. De thermostaatkranen uit de Grohtherm series zorgen ervoor dat het warme en koude water gemengd worden op de door jou gewenste temperatuur..

Lees meer
Douche series

GROHE
douchesystemen

Of je nu een van onze GROHE handdouches gebruikt of onder een van onze GROHE douchesystemen staat, dankzij de GROHE DreamSpray® technologie wordt het water perfect over alle sproeigaatjes verdeeld. Geniet steeds opnieuw van een perfecte douche-ervaring.

Lees meer
WC oplossingen - bedieningsplaten & sanitairsystemen

GROHE
WC collecties

Onze sanitaire installatiesystemen, geïntegreerde waterreservoires en bedieningsplaten staan volledig in dienst van onze luxe wandgemonteerde toiletten. Dankzij de GROHE EcoJoy™ technologie, bespaar je met elke spoelbeurt moeiteloos water.

Lees meer