GROHE
wastafelkraan
series

GROHE wastafelkranen combineren prijswinnende designs met de beste materialen en de nieuwste toonaangevende technologieën.

Scroll door het overzicht en ontdek welke serie jouw favoriet is. Daarnaast is er ook een ruime keuze aan badkameraccessoires die jouw badkamer tot een harmonieus geheel omvormen.

CONTEMPORARY
SERIES

De contemporary series staan voor eenvoud en indrukwekkende prestaties voor een budgetvriendelijke prijs.

COSMOPOLITAN
SERIES

De Cosmopolitan series combineren hoogwaardige prestaties en functionaliteit met een elegant design.

GROHE SPA
SERIES

De GROHE SPA-series staan symbool voor ultieme luxe in de badkamer. Maak een statement met de prachtige en unieke designs van deze collecties en tover je badkamer om tot een oase van ontspanning.

GROHE
BADKAMERACCESSOIRES

Maak van je badkamer een mooi, harmonieus geheel en kies ervoor om je accessoires te coördineren met het kraanwerk.

Interessant voor jou

Thermostaatkranen

GROHE
thermostaatkranen

Bij het ontwerp van onze thermostaatkranen hadden we de gevoeligste thermometer in het achterhoofd: jouw huid. Kies voor een GROHE thermostaatkraan en til je douche-ervaring naar een hoger niveau.

Ontdekken
Douche series

GROHE
douchesystemen

Geniet steeds opnieuw van de ultieme douche-ervaring dankzij onze GROHE douchesystemen. Kies uit een brede waaier aan ontwerpen en uitvoeringen - zowel inbouw als opbouw - en vind de douche die perfect bij jou past.

Ontdekken
WC oplossingen - bedieningsplaten & sanitairsystemen

GROHE
WC collecties

GROHE WC's staan garant voor optimale functionaliteit gecombineerd met een elegant design. Ontdek de verschillende collecties en vind de perfecte WC voor jouw badkamer.

Ontdekken