GROHE Essence E sensorkraan

GROHE KRANEN MET SENSOR
HANDEN WASSEN
ZONDER AANRAKING

GROHE kraan met sensor

Wanneer je je handen wast met een traditionele kraan, moet je deze eerst aanraken met je vuile handen. Zo laat je ziektekiemen, bacteriën en virussen achter. Automatische kranen met een sensor zijn daarom een goed alternatief. Infrarood kranen maken het wassen van je handen een stuk hygiënischer, vooral als je met meerdere mensen samenwoont. Aangezien de kraan wordt bediend via een infraroodsensor, moet je hem helemaal niet aanraken. Op die manier hebben ziektekiemen en bacteriën geen kans om zich te verspreiden.

HYGIËNISCH HANDEN WASSEN MET SENSORKRANEN

GROHE sensorkranen, aangestuurd door een infraroodsensor, zorgen voor een compleet nieuwe manier van handen wassen. De sensor registreert wanneer je handen de automatische kraan naderen en activeert dan automatisch de waterstraal. Als de sensor van de kraan geen beweging meer detecteert, wordt de straal na een bepaalde tijd automatisch uitgeschakeld. Zo bespaar je ook water, want er is geen verspilling.

Hierdoor zijn deze touch-free kranen van GROHE niet alleen eenvoudig te bedienen, maar ook uiterst hygiënisch. Het bedienen van een kraan met vuile handen kan ziektekiemen achterlaten, die vervolgens kunnen worden overgedragen aan de volgende persoon. Contactloze kranen kunnen dit dus voorkomen.

GROHE reiniging

VEILIG DESIGN EN HYGIËNISCHE REINIGING

Tijdens het ontwerpproces heeft het GROHE-team nagedacht over de best mogelijke hygiëne. De watertoevoer van de sensorkranen werd geoptimaliseerd, zodat koud en warm water perfect worden gemengd. Tegelijkertijd werden nutteloze lege ruimtes binnenin de kraan tot een minimum terug geleid, waardoor het risico op vermenigvuldiging van bacteriën, zoals legionella, in de kraan wordt beperkt.

Deze sensorkranen zijn uitgerust met extra functies die zorgen voor nog meer hygiëne. Zo wordt er regelmatig automatisch gespoeld om stilstaand water te voorkomen. Ook dit voorkomt ziektekiemen en bacteriën. Het is ook mogelijk om zowel thermische desinfectie als een reinigingsmodus in te stellen, die de spoelsensor dan tijdelijk uitschakelt. De touchless kraan heeft nog een ander voordeel: omdat het kraanoppervlak nauwelijks wordt aangeraakt, moet het minder vaak worden schoon gemaakt dan bij gewone kranen.

DE GEBRUIKERSVRIENDELIJKE BEDIENING VAN SENSORKRANEN

GROHE automatische kranen zijn niet alleen hygiënisch, maar ook uiterst handig. Je kunt eenvoudig vooraf de gewenste temperatuur van de waterstraal instellen. Zodra je de kraan met de sensor activeert, komt het water er op de gewenste temperatuur uit.

De GROHE sensoren zijn zeer nauwkeurig. Handbewegingen worden betrouwbaar gedetecteerd en activeren de waterstroom. De infraroodsensor detecteert ook wanneer je je handen van de kraan weghaalt en stopt de waterstroom automatisch.

EENVOUDIGE MONTAGE EN INSTALLATIE VAN KRANEN MET SENSOR

GROHE sensorkranen kunnen worden geïnstalleerd zonder voorafgaande loodgieterijkennis. Met behulp van de optionele afstandsbediening of, bij bepaalde modellen, een app op de smartphone of tablet, kun je de voorgeprogrammeerde gevoeligheid van de sensor veranderen en bepalen hoe lang het water moet blijven stromen nadat er geen beweging meer wordt gedetecteerd. De watertemperatuur kan ook handmatig worden ingesteld met een kleine hendel aan de zijkant van de kraan.

Modellen die op batterijen werken hebben nauwelijks onderhoud nodig. De erg duurzame batterijen gaan ongeveer zeven jaar mee als de kraan gemiddeld 150 keer per dag wordt gebruikt.

INNOVATIE EN KWALITEIT: SENSORKRANEN VAN GROHE

GROHE biedt sensorkranen in verschillende uitvoeringen aan, zodat je automatische kraan past bij elke badkamerstijl. Hun slanke, moderne design is indrukwekkend en integreert zich perfect in je badkamerinterieur. Onze sensorkranen maken deel uit van de GROHE-collecties - waaronder Bau, Eurosmart, Essence en Cube - waardoor het eenvoudig is om de hele badkamer in dezelfde stijl in te richten. Je ontdekt al onze kranen in onze brochures.

Ook als het gaat om kranen met sensor, kun je natuurlijk vertrouwen op de innovatie en kwaliteit van GROHE. Alle GROHE sensorkranen worden in Duitsland geproduceerd en verdienen daarom het "Made in Germany" kwaliteitslabel. Onze producten zijn erg duurzaam en werken voor lange tijd net zo goed als de dag waarop je ze hebt geïnstalleerd. Daarom biedt GROHE je ook op onze contactloze kranen 5 jaar garantie.

Productvarianten

Bau Cosmopolitan E
Infrarood elektronische wastafelmengkraan met instelbare temperatuurbegrenzer
36451000
€ 365,62 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Eurosmart Cosmopolitan E
Elektronische infraroodkraan voor wastafel 1/2" met menging en aanpasbare temperatuurbegrenzer
36327001
Eurosmart Cosmopolitan E
Elektronische infraroodkraan voor wastafel 1/2"
L-Size
met menging en aanpasbare temperatuurbegrenzer
36422000
Euroeco Cosmopolitan E
Infrarood elektronische wastafelkraan zonder menging
36271000
€ 458,76 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Essence E
Elektronische infraroodkraan voor wastafel 1/2" met menging en aanpasbare temperatuurbegrenzer
36445000
€ 962,56 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Eurocube E
Elektronische infraroodkraan voor wastafel 1/2" met menging en aanpasbare temperatuurbegrenzer
36441000
€ 1.197,86 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW

Interessant voor jou

Ontdek meer over onze touchless technologie