Verhalen van gebruikers van GROHE Sense

Het GROHE Sense-systeem heeft al talloze gevallen van waterschade op tijd kunnen detecteren

De innovatieve GROHE Sense- en GROHE Sense Guard-waterveiligheidstechnologie heeft al talloze klanten geholpen om stress en kosten door waterschade aan hun woning te vermijden. Van gewone huiseigenaars die met een gerust hart op vakantie willen gaan tot ondernemers die hun bedrijf 24/7 willen beschermen tegen lekken... Voorbeelden genoeg van mensen die de voordelen van een GROHE Sense-systeem al hebben ontdekt. Als u overweegt om te upgraden naar smarthometechnologie en al ervaring hebt met waterlekken in uw woning, of als u gewoon nieuwsgierig bent naar de voordelen van GROHE Sense-producten voor uw woning of bedrijf, lees dan zeker verder. Deze verhalen maken duidelijk hoe de waterveiligheidssystemen van GROHE echte klanten hebben geholpen om tijd, geld en leed te besparen.

“Zonder GROHE Sense was er enorm veel schade geweest. Dan was er minstens vijf dagen lang water in de kelder gestroomd.”

Nikolaus Klein, Duitsland

“GROHE Sense Guard heeft microlekken gedetecteerd en bijgevolg het water afgesloten, wat de waterschade aan mijn huis aanzienlijk heeft beperkt.”

Yvan Chevrat, Frankrijk

“Ik heb het probleem gelukkig op tijd ontdekt. Anders had het water zich verspreid over heel de verdieping hieronder, die nog maar pas was gerenoveerd.”

Oliver Black, Duitsland

“Ik was op zoek naar een extra vorm van veiligheid, vooral omdat we in een ouder huis wonen. Gewoon voor de zekerheid.”

André Wefers, Duitsland

Meer lezen

De slimme watersensor.

Ontdek GROHE Sense

De slimme bewaker van uw woning

Ontdek GROHE Sense Guard

De persoonlijke waterbeheerapp.

Ontdek de GROHE Sense-app