GROHE Professional
Jouw partner

Als installateur heb je elke dag heel wat taken en uitdagingen het hoofd te bieden.
Het vergemakkelijken van jouw werk staat dan ook centraal in onze innovatiementaliteit.

Ontmoet Jonas D’Haeger (NL-talig)
Rencontrez Sébastien Zune (FR langue)

GROHE +
Het loyaliteitsprogramma voor installateurs!

Het nieuwe GROHE loyaliteitsprogramma voor installateurs combineert handige serviceaanbiedingen met exclusieve voordelen, en dat met slechts één doel: Jouw dagelijkse activiteiten op de best mogelijke manier ondersteunen.

ACTIE: Van 1 mei tot en met 31 augustus 2022 ontvangt u tijdelijk dubbele bonuspunten op deelnemende GROHE Professional referenties!

Ontdek meer over GROHE +

GROHE Eurosmart
heruitvinding van een installateursicoon

We hebben onze bestseller heruitgevonden en een productlijn ontwikkeld met ongeëvenaarde veelzijdigheid, innovatieve details en een modern design – allen afgestemd op de hedendaagse behoeften van je klanten. De nieuwe GROHE Eurosmart collectie biedt nu tevens hogere kraanvarianten voor extra comfort en strakkere lijnen die perfect passen in talloze interieurs.

Ontdek Eurosmart

GIVE
Opleiding met impact

Hoe kunnen we het wereldwijde tekort aan geschoolde installateurs in de sanitairindustrie tegengaan en tegelijkertijd iets terugdoen voor de maatschappij? Met ons GROHE Installer Vocational Training and Education (GIVE) programma helpen we mee.

Ontdek GROHE GIVE

Duurzame oplossingen
elke druppel telt

Met een van de meest waardevolle bronnen in ons hart, namelijk water, streven we bij GROHE naar het hoogste niveau van duurzaamheid. Duurzaamheid maakt deel uit van onze kernwaarden naast kwaliteit, technologie en design. Omdat elke druppel telt.

Ontdek GROHE Duurzaamheid

GROHE X
Blijf op de hoogte

Hoe installeer je de nieuwste productoplossingen? Wat verwacht de consument van morgen van zijn keuken en badkamer? Wat zijn de huidige trends? Je ontdekt dit allemaal en nog veel meer op ons innovatief belevingsplatform GROHE X.

Ontdek GROHE X

GROHE groothandelpartners

Kom in contact met GROHE Professional wholesale & showroom partners om te vertrouwen op een eersteklas service en leveringservaring voor GROHE Professional producten. Ontdek hoe je de serviceverwachting kunt optimaliseren dankzij de afhaalpunten van GROHE partners.

Ontdek Professional verkooppunten

Eurosmart Badkamer

Met de nieuwe Eurosmart badkamerkraan presenteert GROHE niet alleen een eigentijds design, maar ook compleet nieuwe productvarianten.

Ontdek meer

GROHE Rapido SmartBox

Ingenieuze technologie in de kleinste ruimtes: GROHE Rapido SmartBox biedt talloze oplossingen met één enkele installatiedoos. Profiteer van meer ruimte en flexibiliteit!

Ontdek meer

Euphoria

Je badkamer krijgt een frisse look en superieure veiligheidsvoorzieningen met de vernieuwde GROHE Euphoria douchesystemen. Ideaal voor eenvoudige upgrades.

Ontdek meer

Grohtherm 1000
Performance

Maak van de douche een echte feel-good ruimte voor je klanten dankzij innovatieve functies. GROHE TurboStat houdt de watertemperatuur constant. GROHE CoolTouch zorgt ervoor dat de kraan niet warmer wordt dan de ingestelde watertemperatuur.

Ontdek meer

Rapid SL &
Rapid SLX

Onze sanitaire installatiesystemen vergemakkelijken de inrichting van badkamers die worden uitgerust met nieuw sanitair. Onze inbouwreservoirs en bedieningsplaten zijn daarbij voorzien van GROHE EcoJoy™ technologie dat moeiteloos water besparen mogelijk maakt.

Ontdek meer

Eurosmart
Keukenkraan

Hoogstaande functionaliteit met een onderscheidend design, dat kenmerkt GROHE Eurosmart keukenkraan. De serie biedt ongeëvenaarde prestaties en een temperatuurstabiele, moeiteloze werking, zelfs wanneer het er in de keuken druk aan toe gaat.

Ontdek meer