EUPHORIA DOUCHESYSTEMEN

Geef je doucheruimte een update

Je badkamer krijgt een frisse look en superieure veiligheidsvoorzieningen met de vernieuwde GROHE Euphoria douchesystemen. Dankzij het FastFixation-systeem met verstelbare bevestiging kan de douche snel en probleemloos worden geïnstalleerd, waardoor hij ideaal is voor eenvoudige upgrades.

Vind een verkooppunt

Euphoria 260

Douche veiliger en aangenamer met een eenvoudig te installeren GROHE Euphoria 260 CoolTouch douchesysteem. Alle douches in de collectie hebben een up-to-date ontwerp, meer afgestemd op de strakke moderne badkamer van vandaag, en worden geleverd met superieure veiligheidsvoorzieningen voor het hele gezin.

Perfect voor het upgraden van je bestaande badkamer. De systemen worden allemaal geleverd met het GROHE FastFixation-systeem, waarmee je de bevestiging gemakkelijk kunt aanpassen aan bestaande boorgaten voor een soepele en snelle installatie.

Er is ook rekening gehouden met de veiligheid van het hele huishouden met een Grohtherm CoolTouch-thermostaatkraan die ervoor zorgt dat de oppervlakken van de thermostaat nooit te heet worden om aan te raken. *

ProGrip: een ruw oppervlak op zowel de handgrepen van de thermostaatkraan als de handdouchehouder maken het aanpassen van de temperatuur en de stand van de handdouche kinderspel, zelfs met natte of ingezeepte handen.

* Functie niet beschikbaar voor douchesystemen met badthermostaatkraan

Een innovatieve knop in het midden van de Euphoria 260 sproeiplaat zorgt voor meer douchemogelijkheden. Draai aan de knop om tussen de drie straalzones, hieronder weergegeven, van de douche te bewegen. Zone 1 biedt de krachtige Jet-straal, Zone 2 de stimulerende SmartRain-straal en Zone 3 de volledige Rain-straal , waardoor het ontspannende gevoel van zachte zomerregen ontstaat. Blijf draaien om weer door alle drie de zones te reizen. Daarnaast biedt de Euphoria 110 Massage handdouche ook volop keuze als het om straalsoorten gaat - schakel eenvoudig tussen de Rain Spray, waterbesparende SmartRain en een pulserende, ontspannende Massagestraal, afhankelijk van je stemming.

Zone 1

Jet-straal

Zone 2

SmartRain-straal

Zone 3

Rain-straal

Euphoria 310

Met GROHE Euphoria 310 CoolTouch douchesystemen hoef je niet te kiezen tussen een gestroomlijnde, moderne stijl en veiligheid voor het hele gezin. De superieure veiligheidskenmerken van de collectie maken het een perfecte keuze voor het hele gezin, terwijl de frisse nieuwe look ook iedereen zal aanspreken.

Dankzij het GROHE FastFixation-systeem kan de douche worden aangepast aan bestaande boorgaten, dus het is snel, gemakkelijk en probleemloos te monteren, waardoor het perfect is voor het bijwerken van elke moderne badkamer!

Er is ook rekening gehouden met de veiligheid van het hele huishouden, met een Grohtherm CoolTouch-thermostaat die ervoor zorgt dat de oppervlakken van de thermostaat nooit te heet worden om aan te raken.

De MetalGrip-handgrepen met vleugeldetail aan de achterkant maken de bediening comfortabel, zelfs met natte of ingezeepte handen.

Ervaar echte douche-euforie dankzij de uitgebreide Rainshower Mono 310 hoofddouche, die maximale dekking biedt onder de rustgevende, ontspannende Rain Spray, met veel bewegingsruimte.

Schakel dan over op de Euphoria Massage handdouche, nu ook met een witte sproeiplaat, voor nog meer straalsoorten - verfrissende Rain, waterbesparende SmartRain en de krachtige, pulserende massagestraal - zodat je douche altijd aan je stemming kan worden aangepast.

Euphoria Cube

Een perfecte combinatie van vierkante en rechthoekige vormen, verbeterd met de nieuwste GROHE-technologieën, maakt Euphoria Cube de slimme keuze als je van minimalistisch design in de badkamer houdt. De gereduceerde lijnen en moderne esthetiek van de handdouche weerspiegelen de strakke vierkante contouren van de hoofddouche in deze ingetogen collectie. Voor een perfecte verspreiding van de regenstraal in de douchekop , zijn Euphoria Cube-douches voorzien van GROHE DreamSpray-technologie.

Inspiratie GROHE Euphoria

PRODUCTVARIANTEN

Euphoria douchesysteem
Douchesysteem met thermostatische kraan, wandmontage
26075001
€ 1.179,57 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Euphoria douchesysteem
Douchesysteem met thermostatische kraan, wandmontage
26723000
€ 1.179,57 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Euphoria douchesysteem
Douchesysteem met thermostatische kraan, wandmontage
27296003
€ 910,54 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Euphoria douchesysteem
Douchesysteem met thermostatische kraan, wandmontage
27615002
€ 910,54 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Euphoria douchesysteem
Douchesysteem met thermostatische mengkraan bad/douche
27475002
€ 1.148,94 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Euphoria douchesysteem
Douchesysteem met ééngreepsmengkraan
27473002
€ 825,94 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW

Brochure

Douche Brochure

Rainshower
douchesystemen

Ontdek meer

How To - Een GROHE Euphoria System 260 installeren

Ontdek meer over onze CoolTouch-technologie

Ontdek meer over GROHE Euphoria douchesystemen