HOE KIES JE JE WASTAFELKRANEN VAN GROHE

Een wastafelkraan is een alledaags object dat we allemaal gebruiken. Maar dat betekent niet dat het saai hoeft te zijn! Bij GROHE vinden we dat je je badkamer prachtig moet kunnen inrichten zonder in te boeten aan functionaliteit. We maakten dit mogelijk met ons assortiment wastafelkranen. Kijk gerust eens door onze collecties en doe inspiratie op. De badkamer van je dromen is binnen handbereik!

EEN GROOT AANBOD WASTAFELKRANEN VOOR ELK GEBRUIK

Het maakt niet uit welk type wastafel je hebt, of je specifieke eisen stelt aan de installatie of persoonlijke voorkeuren hebt: bij ons vind je de perfecte badkamerkraan! GROHE heeft een ruim assortiment van badkamerkranen, van exemplaren met een hoge of C-uitloop tot muurkranen en modellen voor kleine wastafels. Zo vind je altijd het juiste product voor jouw badkamer!

In een moderne woning zijn ééngreepsmengkranen bijna een must. De ééngreepskranen van GROHE, zoals de Cosmopolitan Eurostyle, zijn van een hoge, betrouwbare kwaliteit en zijn toch heel eenvoudig in gebruik. Ze zijn voor de meeste badkamers een uitstekende keuze. Voor een iets meer gesofisticeerde afwerking hebben we wastafelmengkranen met twee en drie aansluitingsgaten. Ze koppelen de traditionele gescheiden bediening van warm en koud water aan het comfort en gebruiksgemak van een moderne kraan. We hebben bovendien verschillende mengkranen met infraroodbediening, die je badkamer een future-proof uitstraling geven.

Op zoek naar een meer klassieke stijl en een retro wastafelkraan? Dan is de GROHE Atrio collectie een prima keuze. Deze Atrio mengkraan met drie gaten combineert elegantie en authenticiteit, maar beantwoordt toch optimaal aan de hoogste prestatienormen.

GROHE wastafelkraan lavabokraan lineare geborsteld grijs

KIES JE FAVORIETE DESIGN UIT ONZE COLLECTIES

Wat badkamerkranen betreft weten wij dat het ontwerp net zo belangrijk is als de functionaliteit. Daarom bieden we je talloze designcollecties om de ideale wastafelkraan van jouw nieuwe badkamer te helpen vinden. Elk model heeft zijn eigen stijl en design, zoals Cosmopolitan of Essence, zodat jij je badkamer volledig naar wens kunt inrichten.

Liefhebbers van minimalistisch design zullen bijvoorbeeld worden aangetrokken tot de collectie Lineare, die een resoluut eigentijds karakter heeft. Deze kranen verenigen een cilindervormig kraanlichaam met verfijnde, rechthoekige vormen. De collectie Grandera richt zich dan weer meer tot liefhebbers van een tijdloze, klassieke stijl met een extravagante toets.

Heb je een kleine badkamer? Geen probleem! Zelfs als je een klein model van wastafel hebt, zijn deze prachtige collecties iets voor jou. Je kunt de grootte van je lavabokraan namelijk kiezen, gaande van het XS-kraantje tot de XL-badkamermengkraan. Op en top flexibiliteit! Meer informatie over onze afmetingen vind je hier.

GROHE wastafelkraan lavabokraan concetto extra large chroom

DE VOORDELEN VAN DE GROHE WASTAFELKRANEN IN EEN NOTENDOP

  • Gemakkelijk te installeren dankzij het GROHE QuickFix installatiesysteem.
  • Een indrukwekkende keuze aan bevestigingsmanieren en uitlopen, zodat nagenoeg elke toepassing mogelijk wordt. Zo zijn er ééngreepsmengkranen, contactloze mengkranen met infraroodbediening, muurkranen, kranen met twee- en driegatsinstallatie en zoveel meer.
  • De kranen zijn verkrijgbaar in verschillende designs, kleuren en afwerkingen, om de perfecte sfeer te creëren in je badkamer.
  • Een combinatie van geavanceerde technologieën verzekert dat je wastafelkraan nog vele jaren optimaal zal blijven werken.

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIEËN VOOR WASTAFELMENGKRANEN

Zoals alle producten van GROHE zijn onze wastafelkranen voorlopers inzake modern design voor badkamers. In onze hele collectie vind je talloze functies en technologieën om je comfort te verbeteren, de levensduur van je kraan te verlengen, water te besparen en nog zoveel meer. Met de badkamerkranen van GROHE regel je het debiet en de temperatuur van het water veel gemakkelijker, waardoor je onbezorgd kunt genieten van het moment. We geven hieronder een overzicht van enkele geavanceerde technologieën van onze wastafelkranen.

GROHE SilkMove

Onze ééngreepsmengkranen zijn voorzien van het GROHE SilkMove systeem, dat zorgt voor een uitzonderlijk comfortabele en praktische bediening. De perfecte weerspiegeling van de uitmuntende kwaliteit van ons merk! Dankzij de SilkMove cartouche van GROHE controleer je het debiet en de temperatuur van het water met de grootste precisie. Deze cartouches zijn gemaakt van een keramische legering die in de luchtvaart wordt gebruikt en zijn uitgerust met Teflon-technologie. Ze garanderen 20 jaar lang dezelfde vlotte werking.

GROHE Water Saving

Minder water. Een perfect debiet. De producten die uitgerust zijn met de GROHE Water Saving-functie, zoals de wastafelmengkraan Eurosmart, werden speciaal ontwikkeld met het oog op een lager water- en energieverbruik. Het interessantste? De waterstraal blijft even krachtig. De GROHE Water Saving-technologie verlaagt het waterverbruik met wel 50%, maar blijft toch een optimaal waterdebiet verzekeren.

GROHE StarLight

De GROHE Long-Life Finish technologie van onze wastafelkranen zorgt ervoor dat ze nog vele jaren even mooi en glanzend blijven zoals op dag 1. Dankzij hun afwerking zijn onze producten extreem bestand tegen vuil en tot tien keer beter bestand tegen krassen. Dat maakt ze heel duurzaam en onderhoudsvriendelijk. GROHE Long-Life Finish is verkrijgbaar in het hele kleurenpalet van het assortiment en in de mat verchroomde of glanzende afwerkingen.

GROHE FeatherControl

Regel moeiteloos de temperatuur en het debiet van je kranen. Net als bij GROHE SilkMove belooft de GROHE FeatherControl cartouche een maximale precisie en controle tijdens het gebruik van onze wastafelkranen met hendel, zoals Eurodisc Joy. Deze keramische schijven met een vernieuwende coating en een weergaloze waterdichtheid garanderen een vlotte werking en een betere controle van het debiet en de temperatuur van het water.

Ontdek meer

Zoek en filter door alle GROHE producten

Ontdek alle GROHE Wastafelkraan series