GROHE WATERSYSTEMS-APP
JE PERSOONLIJKE DIGITALE WATERPROFIEL

1 app – 1 digitaal waterprofiel: de GROHE Watersystems-app is jouw tool om toegang te krijgen tot al je verbonden GROHE-producten. De app biedt een nieuwe, innovatieve manier om je GROHE Blue voor gekoeld en bruisend water te beheren.

Startscherm en overzicht van je GROHE-watersystemen

Op de homepagina van de app kan je een overzicht terugvinden van je geconnecteerde GROHE watersystemen en de huidige status van je apparaten. Dankzij de metingen en meldingen die meteen op het startscherm worden weergegeven, kan je de status van je watersystemen steeds eenvoudig in de gaten houden.

Je kunt daarnaast ook de apparaten van meerdere huizen en kamers toevoegen aan de app om zo een gecentraliseerd overzicht te hebben.

Maak je persoonlijke GROHE-account aan

Log in met je gegevens en verbind de GROHE Watersystems app met je persoonlijke GROHE-account. Zo kan je al jouw GROHE watersystemen beheren en toegang krijgen tot de geïntegreerde webshop. Heb je nog geen persoonlijk account? Dan kan je er makkelijk eentje creëren in de app.

Als je eerder de GROHE Ondus app hebt gebruikt, kan je eenvoudig je inloggegevens overzetten naar de Watersystems app (bijvoorbeeld je GROHE webshop account).

Registreer je watersystemen

Verbind al jouw GROHE watersystemen met de app. Het stap-voor-stap proces begeleidt je doorheen het hele installatieproces en zorgt ervoor dat je je GROHE-watersystemen eenvoudig kunt integreren.

Stap 1:

Selecteer je GROHE watersysteem dat je met de app wenst te verbinden.

Stap 2:

Geef het te installeren watersysteem een ​​naam in de app en wijs het toe aan een locatie. Voor een optimaal gebruik van de app selecteer je ook het type filter.

Stap 3:

Je GROHE watersysteem is nu verbonden met de app. Op het startscherm kan je ten allen tijde een overzicht van je apparaten bekijken en hun satus monitoren.

Monitor de status van je apparaten en ontvang meldingen

Gebruik de app om de status van het waterfilter en de CO2-flessen te volgen en te zien wanneer ze moeten worden vervangen. Als er vervanging nodig is, ontvang je meldingen in het berichtencentrum en kun je de vervangende artikelen direct opnieuw bestellen via de app. Daarnaast vertelt de app je wanneer je het systeem (alleen GROHE Blue Home) moet reinigen of doorspoelen als het een bepaalde tijd niet is gebruikt en herinnert het je aan de vereiste jaarlijkse reiniging.

Op het startscherm kan je de status van je watersysteem controleren a.d.h.v. de kleurcode. Bij groen is alles in orde. Is de status geel? Dit kan betekenen dat er een verbindings- of ander probleem is met jouw watersysteem. In dat geval zal het berichtencentrum jou hiervan op de hoogte brengen en zal je van daaruit ook meteen actie kunnen ondernemen.

Daarnaast kan je jouw favoriete configuraties instellen bij het tabje 'favorieten', waar je vervolgens een overzicht krijgt van je opgeslagen scenario's. Deze kan je achteraf uiteraard nog aanpassen. Creëer je persoonlijke 'One Touch' om je favoriete drankjes direct via de app te configureren en laat je watersysteem het werk voor jou doen.

Vul je karaffen en glazen rechtstreeks vanuit de app

Met één druk op het scherm kan je eenvoudig een glas of karaf vullen met de exact gedefiniëerde hoeveelheid water. Daarnaast kan je ook kiezen tussen plat, lichtbruisend of bruisend water en selecteer je dit ook eenvoudig via de app. Zo handig!

Vul je voorraad CO2-flessen en filters direct aan via de app

Via de aan de app gekoppelde webshop kun je CO2-flessen en filters in één oogopslag in de app bijbestellen en je bestellingen volgen tot ze geleverd worden. Dit zorgt ervoor dat je GROHE watersysteem altijd klaar voor gebruik is en dat je eenvoudig je voorraad kunt bijvullen.

Bij vragen of problemen kan je daarnaast rechtstreeks in de app ondersteuning krijgen.

Download de app op je smartphone

Voor Android 6.0+ en Apple iOS 12.0.

Lees meer

Jouw eigen waterbron: plat, lichtbruisend of bruisend water rechtstreeks uit de kraan.

Ontdek GROHE Blue

Let op: download de nieuwe GROHE Sense-app om je GROHE Sense & Sense Guard te beheren.

Meer informatie over de GROHE Sense-app