ONTWERP DE REGENDOUCHE VAN JE DROMEN

Beeld je in dat je de perfecte douche neemt. Beeld je nu in dat deze droom werkelijkheid wordt. Als je het geluk hebt om je badkamerontwerp vanaf nul te bepalen, dan kan je ook de douche van je dromen opbouwen. Aangezien je je douche vast dagelijks zult gebruiken, verdient deze ruimte extra aandacht en een planning met oog voor alle details. Daarom heeft GROHE innovatieve wandgemonteerde regendouche systemen ontworpen op maat van jou en je gezin. Deze regendoucheset bevat steeds een regendouchekop, een handdouche en een thermostaat.

GROHE’s luxe regendouches doen meer dan enkel je huid en haar reinigen, ze zorgen ervoor dat je je volledig kunt ontspannen. Daarnaast kan je er dankzij ons uitgebreide assortiment zeker van zijn dat er steeds een passende douche zal zijn voor jouw badkamer.

GROHE moderne regendouche voor badkamer in chroom

GROHE RAINSHOWER: EEN REGENDOUCHESET VOOR ELKE BADKAMER

De uiterst elegante en moderne ontwerpen van de GROHE regendouchesystemen maken het je gemakkelijk om één van onze stijlvolle modellen te matchen met de rest van jouw badkamer.

Onze regendouchekoppen zijn beschikbaar in erg veel stijlen, zo selecteer je makkelijk de perfecte match voor jouw badkamer. De douchekoppen hebben een diameter van 210 tot 400 mm en zijn verkrijgbaar in een ronde, vierkante of ovale vorm. Welke je ook kiest, je keuze staat garant voor een hoge kwaliteit die lang meegaat en je een verkwikkend en rustgevend douchemoment garandeert.

Onze regendouche systemen bieden je niet enkel een luxueuze douchesensatie onder de hoofddouche, maar ook een meer gerichte straal dankzij de handdouche. Deze ergonomisch ontworpen handdouches zijn handig en uiterst gebruiksvriendelijk. De combinatie van regendouche of hoofddouche met een handdouche zorgt voor de ultieme douche-ervaring. GROHE’s handdouches worden steeds geleverd met een metalen doucheslang met de Twistfree Rotaflex Longlife feature wat ervoor zorgt dat de doucheslang tijdens het douchen niet verdraait of verstrikt raakt en zo beschadiging voorkomt. De hoogte van de handdouche kan ook makkelijk worden versteld, door simpelweg de handdouche op en neer te schuiven.

Daarnaast kan je ook kiezen uit een waaier aan verschillende handdouchestijlen. GROHE’s kleine en strakke ontwerp Sena is de perfecte minimalistische metgezel van je regendouchekop. Ga je liever voor een strakke kubistische vorm, dan zijn de handdouches van het Euphoria Cube regendouchesysteem vast iets voor jou. Als je graag een handdouche met meer opties hebt, kan dat ook. Het Rainshower systeem 210 komt met een ronde handdouche met vier verschillende straalsoorten. Bovendien zijn heel wat GROHE-regendouches met GROHE SmartControl uitgerust, een innovatieve douchebediening waarmee je niet enkel makkelijk het straalvolume en de temperatuur aanpast, maar ook de gewenste douchestraal kunt selecteren en kunt overschakelen tussen de hoofd- en de handdouche.

Of het nu om een douche in het plafond of om een handdouche gaat, GROHE kan je douche naar het perfecte niveau tillen. Dit doen we met onze optie om vier aanpasbare extra stralen aan je regendoucheset toe te voegen. Deze zijdouchestralen voegen de finishing touch toe aan een douche-ervaring die sowieso al heerlijk ontspannend is.

GROHE Rainshower grote hoofddouche in chroom

WAT MAAKT DE GROHE REGENDOUCHES UNIEK?

GROHE staat bekend om zijn focus op innovatie in combinatie met een adembenemend design en ontwikkelt douche-oplossingen die je de ultieme douche-ervaring bieden. GROHE regendouches vormen niet alleen een plezier om naar te kijken, maar ook om te gebruiken. Wanneer je een GROHE Rainshower systeem in je badkamer integreert, geniet je van de volgende functies:

GROHE DreamSpray is de precisietechnologie in elke GROHE-regendouchekop die ervoor zorgt dat het water gelijkmatig wordt verdeeld over elk apart sproeigaatje. Dit zorgt voor een gelijkmatige en constante druk en maakt je douchemoment nog aangenamer.

Wanneer je de douche uitschakelt, kun je er zeker van zijn dat er geen water meer nadruppelt dankzij de GROHE DropStop-technologie.

Met het oog op de veiligheid van jou en je gezin heeft GROHE de GROHE CoolTouch technologie in de douchekoppen verwerkt, waardoor de temperatuur van het oppervlak nooit hoger kan worden dan de ingestelde watertemperatuur, zodat je gezin betrouwbaar beschermd wordt tegen mogelijke verbranding. De Inner WaterGuide fungeert immers als een koel kanaal tussen het buitenoppervlak en het warme water in de douchekop.

GROHE StarLight zorgt er vervolgens voor dat de afwerkingen van GROHE producten, van mat tot ultraglanzend, kwalitatief, duurzaam en krasbestendig zijn. Ze zijn niet alleen gemaakt om lang mee te gaan, ze zijn ook makkelijker schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze er jarenlang geweldig uitzien.

Interessant voor jou

Zoek en filter door alle GROHE producten

Ontdek alle GROHE Douche series