3D DOUCHE – DUWEN, DRAAIEN, DOUCHEN

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN: GROHE SMARTCONTROL COMBIDOUCHESYSTEEM

Flexibiliteit is de beste omschrijving van de reden waarom men voor het GROHE SmartControl combidouchesysteem kiest. Dit systeem biedt een waaier van verschillende installatieopties en mogelijke combinaties.

Dit betekent bijvoorbeeld dat u vrij bent om de thermostaat verticaal onder de douchekop te plaatsen, ofwel buiten de centrale as, als u dat wenst, of misschien zelfs op een van de zijwanden van de douche. Flexibiliteit is ook troef in de manier waarop u de thermostaat met andere hoofd-, hand- of lichaamsdouches van GROHE combineert, om zo uw eigen, persoonlijke douche-ervaring te creëren. U hebt ook de mogelijkheid om uw bad in een douche om te toveren door de SmartControl thermostaat met de badkuipinlaat en een handdouche te combineren.

Net als de GROHE SmartControl Exposed, is de ‘zichtbaar onzichtbare’ oplossing eveneens beschikbaar in Duo- en Mono-versies, er is trouwens ook een rekje waarop u shampoo en douchegel kunt plaatsen. Met het GROHE SmartControl Combidouchesysteem lopen de leidingen in de muur om de SmartControl-thermostaat met de hoofddouche te verbinden. Geen douchestang betekent meteen dat schoonmaken absoluut geen moeite is, een ander groot voordeel dat het GROHE SmartControl Combidouchesysteem te bieden heeft.

Vind de GROHE SmartControl-douche die perfect bij u past.

100% Control GROHE SmartControl

Start/Stop & Volume
Met de innovatieve GROHE SmartControl-technologie kunt u uw ideale straalbeeld of een combinatie van straalbeelden kiezen en de juiste straalsterkte instellen. Het kan niet eenvoudiger

Temperatuur
De GROHE TurboStat® technologie is het hart van dit douchesysteem. De onbetwiste gevoeligheid van dit thermo-element betekent dat het water in een fractie van een seconde op de juiste temperatuur is. En blijft tijdens de hele duur van uw douche.

Druk op de knop om de douche aan te zetten

Draai om de straalsterkte in te stellen van Eco tot Full Flow.

Druk weer op de knop om de douche uit te zetten of om te pauzeren. De sterkte is nu ingesteld voor de volgende keer.

XXL genot - GROHE Rainshower® SmartControl 360mm hoofddouche

De nieuwe XXL hoofddouche garandeert ultiem genot. Onder de ovaalvormige hoofddouche van 360 mm breed past je hele lichaam. Of je nu een verfrissende tropische regen kiest of een ontspannende massage, je ideale straal is slechts met één druk op de knop van je verwijderd.

  • NIEUW! GROHE TrioMassagestraal: de combinatie van de befaamde Bokomastraal en twee GROHE Massagestralen geeft je een hoofd- en schoudermassage in één combinatiestraal.
  • GROHE PureRain/Rain O² straal met verbeterde sproeigaatjes.
  • GROHE Starlight® sproeiplaat van verchroomd metaal.
  • GROHE EasyClean afneembare, vaatwasbestendige sproeiplaat.

HANDCRAFTED BY GROHE

GROHE heeft een lange traditie in het creëren van hoogwaardige douches, die geproduceerd worden in Lahr (Duitsland) volgens de allerstrengste normen.

Hoofddouches

Hoofddoucheset 450 mm, 2 straalsoorten
Rainshower Duo 360
Hoofddoucheset 450 mm, 2 straalsoorten
26254000
€ 801,68 Catalogusprijs incl. 21% BTW

Vind een showroom in je buurt

Installatie Video

Ontdek meer over de GROHE SmartControl

3D DOUCHE –<br> DUWEN, DRAAIEN, DOUCHEN