YOUR LIFE. YOUR RULES.

YOUR SHOWER. YOUR TURN.

GROHE SMARTCONTROL

GROHE SMARTCONTROL JOUW REVOLUTIONAIRE MANIER OM VAN WATER TE GENIETEN

GROHE SmartControl is de innovatieve douchebediening waarmee je moeiteloos het volume en de temperatuur kunt aanpassen, de gewenste straalsoort kunt selecteren en kunt schakelen tussen hoofd- en handdouche. Draai eenvoudig de greep omhoog om het volume te verhogen - van Eco naar Full Flow - en draai de greep naar beneden om deze te verlagen. Druk om het water te pauzeren als jij dat wilt. SmartControl slaat zelfs je voorkeur voor de volgende keer op.

Druk op de knop om de douche te starten.

Draai om de straalsterkte vloeiend in te stellen van Eco tot Full Flow.

Druk weer op de knop om te stoppen of uw douche te onderbreken. Het watervolume dat u hebt gekozen, blijft hetzelfde wanneer u de douche opnieuw start.

DOUCHEGENOT TOT DE DERDE MACHT

Flexibel

GROHE SMARTCONTROL geeft jou flexibele controle - verander eenvoudig de straalsoort voor exact de juiste hoeveelheid water. Van een zachte straal tot een verfrissende douche, precies zoals jij dat willt.

Krachtig

Kracht binnen handbereik met GROHE SMARTCONTROL. Kies een straal die krachtig genoeg is om shampoo uit te spoelen, of de geconcentreerde Jet straal om de dagelijkse stress weg te masseren.

Ontspannend

Relax met GROHE SMARTCONTROL. Alles wat je nodig hebt voor ultieme ontspanning: kies voor een zachte, verfrissende regenbui of zet het watervolume op maximaal voor een zomerse plensbui.

Kies jouw ideale SmartControl douche

ONTDEK DE WERELD VAN SMARTCONTROL

GROHE SmartControl biedt een scala aan verschillende installatie-opties en mogelijke combinaties.

Grohe.be maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie