GROHE DOUCHE SERIES

GROHE douchesystemen zijn ontworpen om je de ultieme douche-ervaring te bezorgen. Dit betekent voor iedereen iets anders, dus heeft GROHE een ruim assortiment ontwikkeld zodat je gegarandeerd jouw perfecte douche kunt vinden. Kies tussen inbouw- en opbouwsystemen, royale hoofddouches of compacte handdouches. Bij bepaalde modellen heb je zelfs de keuze uit verschillende afwerkingen en kleuren, zo is er steeds voor elk wat wils. Bekijk de verschillende collecties en vind de perfecte douche voor jouw badkamer.

GROHE SPA SERIES

Creëer je eigen persoonlijke spa-ervaring op maat met de GROHE SPA series. Stimuleer al je zintuigen met deze luxueuze, multi-sensorische douches en ontdek nieuwe niveau's van ontspanning en welzijn. Een combinatie van verschillende straalsoorten en licht zorgen voor een ongeëvenaarde douche-ervaring. De zijdouches zorgen er vervolgens voor dat je volledig omhuld wordt in een zachte zomerse regenbui of een stimulerende massage, aan jou de keuze.

GROHE Douchesysteem series

Als je kiest voor een GROHE douchesysteem kies je voor betrouwbaarheid, prestaties en innovatieve functies gecombineerd met een prachtig design. Onze douchesystemen garanderen een perfecte douche-ervaring, dag na dag. Kies tussen verschillende eenvoudig te bedienen besturingssystemen zoals GROHE SmartControl en wissel in een handomdraai tussen verschillende straalsoorten die jouw douche-ervaring nog beter maken.

GROHE hoofddouche series

Onze collectie hoofddouches worden gekenmerkt door hun prijswinnende design gecombineerd met de modernste technologieën, waaronder GROHE Water Saving, dat ervoor zorgt dat er moeiteloos minder water wordt verbruikt tijdens het douchen, zonder afbreuk te doen aan de douche-ervaring. Kies uit een waaier aan verschillende ontwerpen, straalsoorten, vormen, kleuren en afwerkingen, voor een douche op maat van jou en je badkamer.

GROHE handdouche series

Onze collectie handdouches worden gekenmerkt door hun prijswinnende design gecombineerd met de modernste technologieën, waaronder GROHE WaterSaving, dat ervoor zorgt dat er moeiteloos minder water wordt verbruikt tijdens het douchen, zonder afbreuk te doen aan de douche-ervaring. Kies uit een waaier aan verschillende ontwerpen, straalsoorten, vormen, kleuren en afwerkingen, voor een douche op maat van jou en je badkamer.

Ontdek onze andere collecties

Thermostaatkranen

GROHE
thermostaatkranen

Bij het ontwerp van onze thermostaatkranen hadden we de gevoeligste thermometer in het achterhoofd: jouw huid. Kies voor een GROHE thermostaatkraan en til je douche-ervaring naar een hoger niveau.

Lees meer
GROHE badkamer kranen collectie

GROHE Badkamer collecties

GROHE badkamerkranen zijn gemaakt van de beste materialen en bevatten de nieuwste technologieën. Iedere collectie biedt een ruime keuze aan ontwerpen en afwerkingen, zo is er voor elk wat wils.

Lees meer
Straalpatronen

GROHE
Straalsoorten

Beleef een nieuwe vorm van ontspanning en kies voor een douche met verschillende straalsoorten. Van de zachte Rain-straal tot de unieke Bokoma Spray, elk ontworpen voor jouw plezier.

Lees meer

Ontdek meer

Ontdek onze internationale enquête over douchegewoonten

Lees meer over een buitengewone douche-ervaring met GROHE

How To - Een doucheslang vervangen