DE SLIMME GROHE SENSE GUARD WATERBESTURING

Zorg dat je jouw watersysteem thuis helemaal in de hand hebt met de GROHE Sense Guard. Geweldig voor het in de gaten houden van je waterverbruik, het opsporen van lekkages en het afsluiten van het water als er een lekkage of gesprongen leiding wordt gedetecteerd**– zelfs als je buiten de deur bent.

GROHE Sense Guard is een met Wi-Fi verbonden watermanagement systeem dat wordt aangesloten op de hoofdwaterleiding. Het ziet letterlijk al het water langskomen dat in huis wordt gebruikt. Wanneer er een lek wordt gedetecteerd, sluit het onmiddellijk de watertoevoer af zodat de schade beperkt blijft. Hierdoor heb je geen stress, omdat je weet dat GROHE Sense Guard 24/7 je water in de gaten houdt.

BEPERK SCHADE DOOR WATERLEIDINGEN TOT EEN MINIMUM!

VOLLEDIGE WATER BEVEILINGINGSFUNCTIES

Detecteert breuken in leidingen* en sluit het water automatisch af.

Wat is het ergste dat kan gebeuren: een waterleiding springt, de kelder loopt onder, schimmel ontstaat op de muren, de antieke meubels zijn verpest en… wacht eens even! Met het GROHE Sense Guard waterslot wordt het water afgesloten zodra het een leidingbreuk detecteert. Met de Grohe Sense -app vertelt één blik op jouw smartphone je alles dat je moet weten: het water is afgesloten en je kunt weer ontspannen.

Spoort microlekkages op*

Denk aan die kraan die je niet goed hebt dichtgedraaid en de hele nacht blijft druppelen, of de tuinslang die ongemerkt blijft stromen of een wc die doorloopt. En vergeet daarbij niet de druppelende leidingen in de muur... Het klinkt als verwaarloosbare problemen maar ze kosten je over de loop van de tijd een hoop water. En dat betekent dat het je ook veel geld kost. En tel daarbij op dat een microlekkage in de muur vaak pas na maanden wordt ontdekt. Dan kan er al behoorlijke schade zijn ontstaan aan je muren en vloeren. GROHE Sense Guard spoort de meeste microlekkages op en meldt je dit, zodat je er wat mee kan doen.

Het zelflerende algoritme spoort onregelmatigheden in het waterverbruik op.

Grohe Sense Guard beschermt je huis door je waterverbruik en ongebruikelijk waterverbruik te volgen. Het is een slim zelflerend apparaat- hoe meer waterinformatie het opslaat, hoe beter het je huis kan beschermen. Door zich aan te passen aan jouw persoonlijke instellingen en je thuissituatie geeft GROHE Sense Guard je waterbeveiliging helemaal op maat. Wanneer het waterverbruik ongewoon hoog is of wanneer het de ingestelde maximum waardes overschrijdt, kan het water automatisch afgesloten worden.

Meet constant de stroom, druk en temperatuur.

Om je de beste veiligheid te verschaffen als het gaat om waterschade door leidingen meet GROHE Sense Guard drie belangrijke parameters: waterstroom, waterdruk en de temperatuur van het systeem. Door dit constant in de gaten te houden in combinatie met GROHE Sense Guards algoritme is het mogelijke om mogelijke problemen snel te identificeren en een lekkage op te sporen voor je huis onder water staat. Je kan altijd de laatste metingen in de GROHE Sense-app bekijken – waar je ook bent. En je hebt ook de mogelijkheid om via de app de watertoevoer op afstand af te sluiten.

Automatische waterafsluiting wanneer een lek wordt gedetecteerd door de GROHE Sense-sensor

Meer bescherming met een complete set van apparaten. Wanneer wateroverlast wordt gedetecteerd door GROHE Sense, kan de Sense Guard de hoofdwatertoevoer automatisch afsluiten. Het installeren van GROHE Sense watersensoren op risicolocaties versnelt de detectie van mogelijke problemen.

WATERSCHADE IS HET NUMMER 1 PROBLEEM IN HUIS!

54 % van de huishoudens heeft te maken gehad met waterschade.***

Lees de feiten over waterschade

TALLOZE GEVALLEN VAN WATERSCHADE OP TIJD GEDETECTEERD

“GROHE Sense Guard heeft microlekken gedetecteerd en bijgevolg het water afgesloten, wat de waterschade aan mijn huis aanzienlijk heeft beperkt.”

Yvan Chevrat, Frankrijk

Lees verhalen van gebruikers

CONTROLEER INSTALLATIEVOORWAARDEN EN NEEM CONTACT OP MET EEN PROFESSIONELE INSTALLATEUR!

Lees hoe je GROHE Sense Guard kunt installeren

Kom in contact met een Water Security Expert bij jou in de buurt om je huis NU te beschermen tegen waterschade

INNOVATIVE SMART HOME SOLUTION THAT YOU CAN FULLY RELY ON

HOOGWAARDIG ONTWERP EN GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

De GROHE Sense Guard heeft talloze prestigieuze prijzen gewonnen voor innovatie, technologie en design.

GROHE Sense Guard

GROHE Sense Guard + 3 GROHE Sense
GROHE Sense Kit
GROHE Sense Guard + 3 GROHE Sense
22502LN1
€ 1.594,26
Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW

MEER INFORMATIE OVER GROHE SENSE GUARD

Hulp nodig bij het gebruiken of installeren van de producten?

Ga naar onze GROHE Sense helpdesk

LEES MEER

Ervaar alles wat GROHE Sense en GROHE Sense Guard te bieden hebben.

Blader door de productbrochure

De slimme watersensor.

Ontdek GROHE Sense

De persoonlijke watermanangement app.

Ontdek GROHE Sense app

* Een microlekkagetest wordt één keer per 24 uur uitgevoerd. Leidingmateriaal, het volume en andere eigenschappen van het leidingsysteem kunnen het resultaat beïnvloeden. Detectie van microlekkage is in de meeste gevallen beperk tot het koudwatersysteem. Combineer met GROHE Sense om de potentiële luchtvochtigheidsverhoging te controleren.

** GROHE definieert een leidingbreuk als een compleet gat of scheur in het waterleidingsysteem, wat resulteert in onbedoelde lekkage van water. Detectiesnelheid is afhankelijk van het watergebruiksprofiel in het huis, waardoor de tijdspanne voor het afsluiten aanzienlijk kan verschillen. Bereik hogere detectiesnelheid door de installatie te combineren met GROHE Sense op kritieke locaties.

***Bron: The ConsumerView, januari 2017, Quantitative Assessment Europe.