Een badkamer ingericht in grijs, zwart en wit met een GROHE Sensia douche toilet op de voorgrond.

GROHE DOUCHETOILET
INTELLIGENT CARE

Ervaar ultieme hygiëne en comfort met het innovatieve GROHE Sensia douchetoilet, dat de traditionele toiletfuncties combineert met de luxe van een bidet. Geniet van zachte waterreiniging die je huid verzorgt en geavanceerde hygiëne bevordert. Verkrijgbaar in verschillende modellen, maakt het GROHE douchetoilet je dagelijkse routine handiger en aangenamer dankzij de moderne functies. Door te upgraden naar een GROHE douchetoilet til je je badkamerervaring naar een hoger niveau met ongeëvenaard comfort en hygiëne.

Een close-up van een GROHE Sensia douche toilet, met de sproeiarm in actie.

PERSOONLIJKE
HYGIËNE

De sproeifunctie van het douchetoilet is ontworpen om de achterkant en intieme delen te reinigen met water, gericht op het bevorderen van reinheid en het bieden van een verfrissende ervaring. Het gebruik van water voor reiniging wordt doorgaans erkend voor zijn doeltreffendheid in het verwijderen van onzuiverheden en het geven van een gevoel van frisheid.

Een Grohe Sensia afstandsbediening

OPTIMAAL
COMFORT

Met de handige afstandsbediening kun je kiezen uit verschillende comfortfuncties, zoals het aanpassen van de straalsterkte en de temperatuur. Het nachtlampje helpt je 's nachts je weg te vinden.

Vier handen maken een cirkel rond een boompje dat door de grond groeit.

MILIEUVRIENDELIJKE
GEWOONTE

Het gebruik van de wasfunctie van douchetoiletten vermindert de behoefte aan toiletpapier, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijke badkamergewoonte.

Een close-up van een GROHE Sensia douche toilet dat wordt doorgespoeld.

LANGDURIGE
REINIGING

Een randloze toiletpot om bacterievorming te voorkomen, een antibacteriële deklaag, automatische reinigingssproeiers en een efficiënte spoeling zorgen allemaal voor langdurige toilethygiëne.

ONTDEK HET AANBOD GROHE SENSIA DOUCHETOILETTEN

SENSIA
PURE HYGIËNE, MODERNE DESIGNLIJNEN

Dit slanke en functionele ontwerp zit boordevol slimme functies! Deze hang-WC combineert de functionaliteit van een toilet met het gemak van een bidet. Verhoog je dagelijkse routine met de natuurlijke reinigingskracht van water. Ervaar pure hygiëne tegen een instapprijs met GROHE Sensia.

SENSIA PRO
PURE HYGIËNE, EXTRA COMFORT

Het GROHE Sensia Pro douchetoilet biedt persoonlijke reiniging met innovatieve wasfuncties. De vele slimme functies zorgen voor een hygiënische en gepersonaliseerde badkamerervaring. Geniet van zachte huidverzorging en nuttige comfortfuncties tegen een instapprijs.

SENSIA ARENA
GEAVANCEERDE HYGIËNE & COMFORT

Het GROHE Sensia Arena douchetoilet biedt geavanceerde hygiëne en een breed scala aan comfortabele extra's. Het combineert reinigingsfuncties met comfortfuncties zoals instelbare straalpatronen, temperatuurregeling en geurabsorptie en zorgt voor een ontspannende badkamerervaring. Het strakke, moderne design past perfect in hedendaagse badkamers.

INSPIRATIE

Een GROHE Sensia douche toilet in een beige badkamer en matzwarte kraan douche, systeem en accessoires
Een GROHE Sensia douche toilet in een beige badkamer met een gouden spoelplaat
Bekroonde GROHE Sensia Arena douche toilet in een grijze badkamer met chromen kraan, douchesysteem & accessoires
Een GROHE Sensia Arena douche toilet bevestigd aan een donkergrijze muur boven een glanzende, zwarte vloer, met twee lampen hangend aan het plafond.
Een GROHE Sensia douche toilet in een lichtgekleurde badkamer met een chromen spoelplaat
Een GROHE Sensia Arena douche toilet boven een houten vloer met veel GROHE accessoires aan de muur.
Een GROHE Sensia PRO douche toilet in een beige en grijs gedecoreerde badkamer met houten kasten.
Een GROHE Sensia PRO douche toilet vanaf de zijkant, geplaatst in een grijze badkamer naast een plant.
Een Grohe Sensia douche toilet in een beige en groene badkamer.

ULTIEME FUNCTIONALITEIT

Ontdek welke verschillende voordelen onze GROHE Sensia douche toiletten bieden. Met aanpasbare instellingen kun je de watertemperatuur, druk en positionering van de douchestralen aanpassen om je badkamerervaring te personaliseren.

Functies & vergelijking

PERSOONLIJKE HYGIËNE

Een close-up van een GROHE Sensia douche toilet met de douche-armen in werking.

DUBBELE DOUCHEARMEN

GROHE Sensia douchetoiletten hebben twee aparte douche-armen voor geavanceerde hygiëne. De douche-arm voor dames biedt een zachte, bredere douchestraal die is afgestemd op het reinigen van de intieme zone. Ondertussen is de achterste douchearm ontworpen om het achterste gedeelte te reinigen, waardoor het hygiënisch en fris aanvoelt.

Een close-up van de sproeiers van de douche toilet

ANTIBACTERIËLE & ZELFREINIGENDE DOUCHE-ARMEN

GROHE Sensia douchetoiletten zijn uitgerust met geavanceerde hygiënetechnologie. De douche-armen zijn antibacterieel en zelfreinigend voor een betere reiniging.

Een close-up van de zijkant van de douche toilet met de afgedekte douche-armen.

INTREKBARE DOUCHE-ARMEN

De douche-armen van de GROHE Sensia douchetoiletten worden beschermd door een antibacteriële sproeikap. Deze is ontworpen om ervoor te zorgen dat zowel de douchekop als de arm vrij blijven van bacteriën.

ULTIEME PRESTATIES

Een close-up van de douche toilet spoeling met pijlen die de richting van het water aangeven.

TRIPLE VORTEX SPOELING

Het Triple Vortex-systeem spoelt vanuit drie uitlaten zodat de hele toiletpot bedekt is met water voor een volledige reiniging. De spoeling is ontworpen om niet alleen krachtig te zijn, maar ook duurzaam en stil om minimale verstoring te garanderen.

Een close-up van de douche toilet, met AquaCeramic coating.

AQUACERAMIC & HYPERCLEAN

GROHE AquaCeramic technologie is een heilzame technologie die helpt voorkomen dat lelijke kalkaanslag en vuil zich aan het keramische oppervlak hechten. HyperClean coating heeft een antibacteriële werking.

Een afbeelding van positieve en negatieve ionen die bacteriën vernietigen.

PLASMACLUSTER*

Onze PlasmaCluster technologie is ontworpen om de opbouw van bacteriën op het keramische oppervlak te voorkomen. Deze innovatieve methode maakt gebruik van positieve en negatieve ionen om de reinheid te verbeteren en geavanceerde hygiënestandaarden te bevorderen in je Sensia Arena toiletomgeving.

*PlasmaCluster en de PlasmaCluster logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Sharp Corporation.

PERSOONLIJK COMFORT

Het openen en sluiten van het deksel van de toiletbril.

ZITTING EN DEKSEL GAAN AUTOMATISCH OPEN EN DICHT*

Dankzij een geïntegreerde bewegingssensor opent en sluit de deksel van de GROHE Sensia douchetoiletten automatisch. Het zit boordevol extra functies ontworpen voor jouw persoonlijke comfort.

*Verkrijgbaar in Sensia Arena & Sensia Pro.

Een close-up van het douche toilet waarin te zien is hoe lucht vrijkomt om de gebruiker te drogen.

LUCHTDROGER*

De luchtdroogfunctie is ontworpen om je een schoon en droog gevoel te geven na gebruik van het toilet. De instelbare droogtemperatuur betekent dat je de perfecte warmte naar wens kunt kiezen, wat de ervaring nog aangenamer maakt.

*Beschikbaar in Sensia Arena & Sensia Pro.

Een GROHE Sensia douche toilet in het donker om het zachte nachtlampje te benadrukken

NACHTLICHT*

Voor extra comfort en veiligheid maakt het nachtlampje het makkelijker om je weg te vinden in het donker, vooral als je 's nachts naar het toilet gaat.

*Beschikbaar in Sensia Arena & Sensia Pro.

Waar kopen?

GROHE verkooppunten in jouw buurt

Neem vandaag nog contact op met je GROHE partner voor persoonlijke ondersteuning.

Vind partner

VUL JE KEUZE AAN

RAPID SLX SYSTEEM

De GROHE Rapid SLX is ontworpen als een flexibel en eenvoudig te installeren systeem met een geïntegreerd stopcontact voor douchetoiletten en is hiermee geschikt voor verschillende toiletontwerpen. Dit installatiesysteem is tevens compatibel met alle 3 GROHE Sensia douchetoiletten.

SENSIA
BUNDEL

De GROHE Sensia Bundel bestaat uit de GROHE Sensia douchetoilet en het Rapid SLX installatiesysteem zodat je ze niet apart hoeft te kopen, wat de keuze makkelijker maakt.

BIJPASSENDE BEDIENINGSPLATEN

GROHE biedt een breed scala aan bedieningsplaten in verschillende kleuren en designs, zodat je de perfecte plaat kunt vinden die zowel bij je Sensia toilet als bij de rest van je badkamer past.

AUTOMATISCHE SPOELSET

De GROHE Auto Flush Kit kan optioneel gebruikt worden met het Rapid SLX inbouwframe en vervolgens gecombineerd worden met elke Sensia douchetoilet om de opties voor automatische spoeling en voorspoeling te ondersteunen.

Een greep uit het assortiment
Sensia

GROHE Sensia
Shower toilet complete system for concealed flushing cisterns, wall-hung
36507SH0
Rapid SLX
4-in-1 set for WC, 1.13 m installation height
36509SH0
GROHE Sensia Pro
Shower toilet complete system for concealed flushing cisterns, wall-hung
36508SH0
Sensia® Arena
Shower toilet complete system for concealed flushing cisterns, wall-hung
39354SH1
Rapid SLX
Element for WC, 1.13 m installation height with integrated socket and shower toilet connection
39596000
Installation kit for automatic flush and pre-flush
46944001
GROHE deskundige installateurs

DESKUNDIGE INSTALLATEURS IN DE BUURT

Vind installateurs bij jou in de buurt om ervoor te zorgen dat onze innovatieve toiletten vlekkeloos en professioneel worden geïnstalleerd. Kijk uit naar een zorgeloze en efficiënte installatie, die optimale functionaliteit in je badkamer brengt.

Vind een partner

Een manuele bidetzitting bevestigd aan een toilet in een beige badkamer.

GROHE MANUELE BIDETZITTING

De GROHE manuele bidetzitting verbetert je badkamer met een upgrade die geen uitgebreide renovatie vereist. Hij integreert zich perfect in de bestaande toiletopstelling, functioneert zonder dat er elektriciteit nodig is en is ontworpen om op verschillende toiletmodellen te passen. Deze toevoeging vereenvoudigt het proces om moderne hygiënische functies in je badkamer te plaatsen.

Ontdek het aanbod

Interessant voor jou

CONTACT EN BIJSTAND

Hulp nodig? Neem contact met ons op voor ondersteuning op maat en snelle hulp!

REGISTREER JE PRODUCT

Registreer nu je Sensia en ontvang een extra jaar garantie.