GROHE SERIES THERMOSTAATKRANEN

GROHE thermostatische mengkranen zijn ontworpen met 's werelds meest gevoelige thermometer in gedachten: je huid. De thermostatische mengkranen uit onze Grohterm lijn zorgen ervoor dat het water in je douche precies op de vooraf ingestelde temperatuur blijft, zelfs als de waterdruk verandert. GROHE TurboStat® is een revolutionaire technische functie - het genereert de juiste douchetemperatuur in enkele seconden en houdt deze constant. De vele elegante designkenmerken van deze technologische pareltjes in miniatuurformaat zijn wonderbaarlijk innovatief.

Ontdek andere GROHE series

GROHE douche series

GROHE douche series

Beleef steeds de perfecte douche met de GROHE douche. Al onze handdouches en douchesystemen beschikken over de GROHE DreamSpray® technologie die voor een gebalanceerde watertoevoer zorgt bij iedere douchekop.

Lees meer

GROHE badkamerkranen

GROHE badkamerkranen combineren prijswinnend design met de beste materialen en de nieuwste, toonaangevende technologie. Elke serie biedt een ruime keuze aan kranen die passen bij de nieuwste badkamerkeramiek en jouw persoonlijke voorkeuren.

Lees meer
WC Solutions - Flush Plates & Sanitary Systems

GROHE WC collecties

Onze sanitaire installatiesystemen, spoelreservoirs, spoelknoppen en spoelbedieningsplaten vergemakkelijken de creatie van luxueuze badkamers met het nieuwste wandgemonteerde sanitair. De GROHE EcoJoy™ technologie, spoelreservoirs en bedieningsplaten zorgen voor een moeiteloze waterbesparing.

Lees meer