<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

ONTDEK DE NIEUWE STANDAARD IN OPBOUW THERMOSTATEN GROHTHERM SMARTCONTROL

Maak kennis met Grohtherm SmartControl, een belangrijke nieuwe ontwikkeling in opbouw thermostaatkranen, die je ultieme betrouwbaarheid voor jouw badkamer bieden. Grohtherm SmartControl is beschikbaar als een afzonderlijke kraan. Ontworpen om de perfecte looks die je van een GROHE product zou verwachten te combineren met het intuïtieve, eenvoudige comfort van SmartControl.

GROHE SMARTCONTROL

Ontdek de wereld van SmartControl

Veilig, betrouwbaar ontwerp

Grohtherm SmartControl is beschikbaar als douchethermostaat met één SmartControl-knop; een badthermostaat met twee knoppen: voor de baduitloop en handdouche; of als onderdeel van een doucheset, in combinatie met een douchestang van 600 mm of 900 mm en een Euphoria 100 massage handdouche. De Grohtherm SmartControl opbouw thermostaatkranen zijn eenvoudig te installeren in elke badkamer, ideaal voor een snelle upgrade.

NAUWKEURIGE CONTROLE, INNOVATIEVE FUNCTIES

Grohtherm SmartControl is de innovatieve douchebediening waarmee je moeiteloos het volume en de temperatuur kunt aanpassen. Hiermee kun je ook de gewenste straalsoort selecteren en moeiteloos schakelen tussen hoofd-, handdouche of baduitloop. Draai eenvoudig aan de ergonomische GROHE ProGrip-hendel om het volume te verhogen - van Eco naar Full Flow - en draai de knop naar beneden om deze te verlagen. Je kunt zelfs op de knop drukken om het water te pauzeren. Grohtherm SmartControl laat zelfs je voorkeur opslaan voor de volgende keer.

Grohtherm staat voor totale betrouwbaarheid, dankzij GROHE TurboStat, technologie die ervoor zorgt dat jouw gewenste watertemperatuur binnen een fractie van een seconde wordt bereikt. Je kunt zeker zijn van een constante temperatuur - dus geen vervelende verrassingen. 100% CoolTouch betekent dat het oppervlak van de Grohtherm SmartControthermostaat nooit te heet wordt om aan te raken.

SLANK, PRAKTISCH ONTWERP

Met Grohtherm SmartControl realiseer je jouw droombadkamer zelfs in een kleine ruimte. Het strakke, compacte ontwerp biedt voldoende ruimte onder de douche en de gladde bovenkant is ontworpen om douchegel en shampoo op te plaatsen. Tel daarbij de eenvoudige, intuïtieve pictogrammen op de SmartControl-knoppen bij op en je zult zien dat het ontwerp van Grohtherm SmartControl een chique uiterlijk en moeiteloze functionaliteit uitstraalt.

Productvarianten

Vind het dichtstbijzijnde verkooppunt

Ontdek meer

How To - Activering van de SafeStop Plus-functie

Ontdek meer over Grohtherm thermostaatkranen

Ontdek meer over onze CoolTouch-technologie