BEGIN NU JE WATERBEVEILIGINGSBEDRIJF

VAN WATERSCHADE HERSTELLEN NAAR WATERSCHADE VOORKOMEN

Waterschadeherstel hoort nu eenmaal bij de installatiebranche. Het is een essentiële taak, maar waarschijnlijk niet de meest aangename – je moet op alle tijden en onder alle weersomstandigheden op pad en moet klussen afzeggen om tijd te maken voor de noodreparaties. Waterschadeherstel is niet alleen een probleem waar huiseigenaren mee te maken krijgen.

Wat als jij je klanten naast je reparatieservices een automatisch waarschuwingssysteem zou kunnen bieden? Hiermee kan je totale gemoedsrust bieden en beperk je de tijd die je kwijt bent met het herstellen van waterschade. Het GROHE Sense waterbeveiligingssysteem kan problemen en lekkage opsporen voordat ze een grote waterschade veroorzaken, waardoor iedereen meer tijd heeft om te reageren. Hierdoor kan je ook je klussen beter plannen en hoef je minder vaak noodreparaties uit te voeren. Dat betekent minder tijd bezig zijn met het herstellen van waterschade, minder rommel, stress en gedoe.

WATERSCHADE IS HET NUMMER 1 PROBLEEM IN HUIS!

54 % VAN HUISHOUDENS KRIJGT TE MAKEN MET WATERSCHADE*.

Lees de feiten over waterschade

IEDEREEN KAN DE SLIMME WATERSENSOR GROHE SENSE INSTALLEREN

Een GROHE Sense watersensor vormt de eerste stap in het creëren van een waterbeveiligingssysteem voor elk huis. Het is net zo eenvoudig om hem aan te schaffen als het is om deze te installeren. En zodra klanten de voordelen van waterveiligheid via GROHE Sense en de GROHE-app hebben ervaren, willen ze het volledige pakket voor volledige bescherming tegen lekkage, overstromingen en waterschade. En dat is waar jij, de installateur, aan te pas komt.

Lees meer over GROHE SENSE

ALLEEN JIJ KAN DE SLIMME WATERREGELAAR GROHE SENSE GUARD INSTALLEREN

Als het gaat om GROHE Sense Guard, de intelligente waterregelaar, moeten mensen een professionele installateur inschakelen voor een veilige en correcte installatie. Dat is waar jij als installateur aan te pas komt. Dankzij GROHE's innovatieve, intelligente ontwerp is het een klus die je snel en gemakkelijk kunt uitvoeren.

Lees meer over GROHE SENSE GUARD

EEN ONMISBARE TOOL: GROHE SENSE WATER VEILIGHEIDSKIT IN JE BESTELWAGEN

De praktische koffer om in je busje te bewaren. Elke klant waar je een klus hebt om waterschade te herstellen, kan je met deze koffer op een professionele manier het GROHE Sense waterbeveiligingssysteem laten zien.

Zorg ervoor dat je de koffer telkens opnieuw bestelt als je er eentje aan een klant hebt verkocht, zodat er altijd een op voorraad hebt om mee te nemen naar de volgende klus!

De set bevat:

  • GROHE Sense Guard
  • GROHE Sense watersensor (3 stuks)
  • GROHE Sense Guard-wandbevestigingsset
  • GROHE Sense Guard verlengsnoer
  • GROHE Sense verlengset
Ontdek de GROHE Sense Waterbeveiligingsset

VOLG DE TRAINING OM WATER SECURITY EXPERT TE WORDEN!

Meer en meer consumenten beginnen de voordelen in te zien van smart home- systemen en technologie. Daarom zal een training volgen om met het GROHE Sense waterbeveiligingssysteem te werken jouw bedrijf toekomstbestendig maken. Het zal er ook voor zorgen dat je nog meer expertise in huis hebt om klanten te kunnen adviseren, evenals de vaardigheden om dit advies uit te kunnen voeren.

Wil je meer te weten komen over GROHE smart home-producten? Of wil je weten welke technische details GROHE Sense en GROHE Sense Guard een uniek beveiligingssysteem maken tegen waterschade? We nodigen je uit om deel te nemen aan de online training!

Kom meer te weten over GROHE Sense en GROHE Sense Guard in de online training!

WIJ BRENGEN JE IN CONTACT MET POTENTIËLE KLANTEN!

Klanten die geïnteresseerd zijn in voorkomen van waterschade en het installeren van GROHE Sense Guard, worden doorverwezen naar Water Security Experts in de store locator en ook rechtstreeks vanuit de GROHE Sense-app. Weten potentiële klanten in jouw regio je te vinden? Controleer het zelf!

Toon Water Security Experts

Blijf op de hoogte van het laatste GROHE- nieuws!

LEES MEER

De slimme watersensor

Ontdek GROHE Sense

De slimme beveiliging voor je huis

Ontdek GROHE Sense Guard

De persoonlijke watermanagement app

Ontdek de GROHE Sense-app

*Bron: The ConsumerView, januari 2017, Quantitative Assessment Europe.