IDEEËN VOOR KLEINE BADKAMERS
EEN MINIMUM AAN RUIMTE VOOR EEN MAXIMUM AAN STIJL

Een grote badkamer lijkt fantastisch, maar ook een kleine badkamer biedt veel voordelen en inrichtingsmogelijkheden. Je kunt er inderdaad geen vrijstaande badkuip in kwijt, maar je kunt de ruimte wel stijlvol maken!

Voor wie het design van zijn kleine badkamer wil aanpakken, zijn er talloze mogelijkheden om er niet alleen een praktische maar ook een trendy badkamer van te maken. Zo zijn er eenvoudige maar slimme decoratieve oplossingen, zoals een volledig witte look met veel licht, waardoor de badkamer meteen veel groter lijkt.

Maar belangrijker nog is dat je kiest voor ruimtebesparende producten en accessoires. Bij GROHE vind je slimme oplossingen en ideeën voor het design van kleine badkamers. Zo helpen we je de badkamer van je dromen in te richten!

BESPAAR PLAATS MET GROHE
OPLOSSINGEN EN DESIGN VOOR KLEINE BADKAMERS

Met de oplossingen die GROHE speciaal voor kleine badkamers heeft bedacht, hoef je in een beperkte ruimte geen compromissen meer te sluiten. Dankzij ons uitgebreide aanbod badkamerproducten heb je veel keuze uit stijlen en functies om je ruimte optimaal in te richten. Een vierkante of smalle badkamer? Of een badkamer vlak naast de slaapkamer? Bij ons vind je altijd de perfecte oplossingen om deze ruimte slim in te richten. Bovendien hebben we een verleidelijk assortiment materialen en afwerkingen. Zo kun je het design van je kleine badkamer grenzeloos personaliseren.

GROHE badkamer

HANGENDE WASTAFELS, BIDETS EN WC’S

Gouden tip: door het sanitair aan de muur te bevestigen, lijkt je badkamer groter én kun je ze gemakkelijker schoonmaken.

Hangend sanitair is de beste oplossing voor kleine badkamers. Als je de wc of wastafel aan de muur hangt, zal je ruimte niet alleen groter lijken, maar kun je de vloer ook gemakkelijker schoonmaken. Dankzij deze oplossingen hoef je je niet meer in duizend bochten te wringen om bij dat goed verstopte vuil te geraken. Je badkamer blijft moeiteloos kraaknet!

Onze inbouwproducten worden aan de muur bevestigd met stangen en moeren die handig verborgen worden. Ons systeem met inbouwreservoir GROHE Rapid SL is bijvoorbeeld verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen: 82 cm, 100 cm, 113 cm en 120 cm. Het kleinste model is ideaal als je het toilet onder een raam wilt plaatsen.

De spoelknop moet trouwens niet rechtstreeks aansluiten op het toilet. Zo kun je hem plaatsen waar jij dat het handigst vindt. Het doorspoelsysteem kan handmatig of elektronisch worden bediend, dankzij een ruime keuze aan spoelplaten en pneumatische bedieningssystemen voor de wc.

SANITAIRE SYSTEMEN VOOR EEN OPTIMAAL GEBRUIK VAN DE HOEKEN

Voor het design van kleine badkamers is een slim gebruik van de hoeken een must. Voor onze GROHE Rapid SL wc's, wastafels en bidets bestaat er een montagekit voor de hoeken, zodat je de ruimte in je badkamer optimaal kunt benutten.

GROHE SmartControl

THERMOSTATISCHE EN INGEBOUWDE MENGKRANEN

De collectie kranen van GROHE omvat een grote keuze aan muurinstallaties voor wastafels, badkuipen en douches. Een muurkraan die voor het grootste deel is ingebouwd, zoals de Eurosmart Cosmopolitan eengreepsmengkraan met 2 gaten voor een wastafel in maat S, is ideaal voor kleine wastafels en bespaart veel ruimte.

Eindelijk bewegingsruimte in je douche! Wij hebben talloze inbouwopties voor thermostaatkranen. Hun slimme design palmt nog niet de helft van je douche in. Het GROHE SmartControl inbouwmodel verenigt modern design, ruimtebesparing en temperatuurcontrole, zodat jij heerlijk kunt douchen.

DOUCHES: IDEEËN VOOR KLEINE BADKAMERS

Wat GROHE van zijn concurrenten onderscheidt, zijn de extra functies die het gebruikscomfort vergroten. Onze oplossingen voor kleine badkamers zijn daar een mooi voorbeeld van.

De douchearm bij alle GROHE-douchesystemen kan 360° draaien. Geen paniek dus als je uitloop voor warm en koud water dicht bij de hoek van de douche staat. Je kunt de douchekop altijd in een comfortabele positie draaien. Deze douchearm is dus de geknipte oplossing als je een kleine badkamer renoveert en moderniseert en niet alle leidingen wilt aanpassen. Je bespaart er dus ook nog een flinke duit mee!

Of kies voor een van onze hoofd- of plafonddouches. Je bouwt ze gewoon in de muur of het plafond.

DOUCHESYSTEMEN: IDEEËN VOOR
KLEINE BADKAMERS MET EEN BAD

Een badkuip in een kleine badkamer plaatsen, lijkt onrealistisch zonder een andere installatie te moeten opofferen, zoals de douche. Maar als je een douche én bad combineert, geniet je van het beste van beide: het snelle gemak van een douche en de ontspanning van een bad.

De ééngreepsmengkranen voor het bad of de douche van GROHE zijn hiervoor ideaal. Ze hebben een uitloop om het bad te vullen en een doucheslang voor meer flexibiliteit.

Bovendien is dit product verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals Lineare, Eurosmart en Allure. De ééngreepsmengkraan bad/douche Lineare heeft een automatische omschakelaar met twee uitgangen, een GROHE SilkMove keramische cartouche om het debiet en de temperatuur van het water preciezer te regelen, en een duurzame GROHE SuperSteel matte, roestvrijstalen afwerking.

Interessant voor jou

Zoek en filter door alle
GROHE producten

Ontdek alle GROHE badkraan
en thermostaat series

Ontdek alle GROHE
douchekraan series