GROHE watersystemen

Perfecte smaak, rechtstreek uit de kraan met unbottled water van GROHE Blue Home en 100°C kokend water, rechtstreeks uit de kraan met GROHE Red. GROHE Watersystemen zijn ontworpen om er prachtig uit te zien in uw keuken.

ONTDEK GROHE Blue & Red

GROHE Blue Home

GROHE Blue Home

Jouw eigen waterbron voor gefilterd, gekoeld en bruisend water uit je keukenkraan.

ONTDEK GROHE BLUE HOME
GROHE Red

GROHE Red

Direct kokend heet water uit je kraan. Nooit meer te lang wachten.

ONTDEK GROHE RED

Perfect op smaak,
rechtstreeks uit de kraan

We leven in een snelle wereld. Dus waarom nog wachten op kokend heet water? Met de GROHE Red kokend water kraan heb je kokend water in een handomdraai. Met dit watersysteem kan je waterkoker dus zo de deur uit. Daarnaast is deze kraan veilig te gebruiken met kinderen in huis dankzij een geïntegreed slot met kinderbeveiliging.

Naast de kokend heet water kraan, is er ook de koudwaterkraan, de GROHE Blue Home. Met de GROHE Blue Home heb je gekoeld-, lichtbruisend- en bruisend water altijd binnen handbereik. Gedaan dus met sjouwen van plastieke waterflessen; jij gelukkig én de natuur gelukkig!

Ontdek de GROHE watersystemen: GROHE Blue Home voor direct gekoeld en bruisend water en GROHE Red voor direct kokend heet water uit je kraan. Hoe eenvoudig en mooi kan het leven zijn! Dit is wat we noemen water opnieuw uitgevonden.

Ontwerp je watersysteem

GROHE Watersystemen configurator

Kies hier welke combinatie perfect bij jouw wensen past. Beantwoord een paar eenvoudige vragen en vind het GROHE Watersysteem dat perfect bij jouw wensen past en krijg in een handomdraai perfect gekoeld, bruisend of kokend water.

Start de Watersystemen configurator

Registreer jouw watersysteem

Registreer jouw GROHE watersysteem voor 1 jaar extra garantie

Ontdek meer

Ontdek meer over GROHE Blue Home