GROHE Keramiek

AFGESTEMD OP VORM EN FUNCTIE

De perfecte match vinden is niet makkelijk. Dat geldt ook voor de badkamer. Omdat ons keramiek is voorzien van een selectie van aanbevolen combinaties die passen bij onze kranen, douches en sanitaire systemen, complementeren ze elkaar in ontwerp én in technologie: de overweldigende verscheidenheid aan opties condenseert tot een simpele keuze. Bespaar jezelf het uitproberen en maak slechts één gemakkelijke keuze: die van de perfecte match.

ONZE AMBITIE IS PERFECTIE IN ELK DETAIL - DAAROM HEBBEN WE DE PERFECTE MATCHES GECREËERD
Met GROHE KERAMIEK hoef je niet te gokken. Ons toegewijde ontwerpteam heeft elk individueel product bekeken om te bepalen welke kraan- en wastafelvorm het beste samengaan, om je een naadloze, complete ontwerpesthetiek te garanderen. Bovendien hebben we onze producten fysiek getest op drie criteria om er zeker van te zijn dat de aanbevolen combinaties jou de perfecte match bieden.

Creëer pure harmonie in je badkamer

Keuze uit de mooiste wastafels

Ontdek de nieuwe luxe wastafels die verkrijgbaar zijn binnen de GROHE Essence en Euro Keramiek series. Ontworpen voor wandmontage en voorzien van een perfecte vorm passend bij een eigentijds meubel. Beide series beschikken over een uitgebreid assortiment zodat er voor ieder budget en iedere wens een passende oplossing is.

Ontdek onze wastafels

Gemaakt om te passen in vorm en functie

Onze ambitie is perfectie in elk detail. Daarom hebben we PerfectMatches gecreëerd.

GROHE Perfect Match

Onze fascinerende technologieën

Het valt mogelijk niet meteen op, maar onze keramische producten zijn uitgerust met de meest geavanceerde technologieën.

Ontdek onze innovatieve GROHE-technologieën

Essence baden

Stijlvol een bad nemen

Essence baden

GROHE Series


Wat jouw stijl of smaak ook is, je vindt de perfecte combinatie van producten in een van GROHE's nieuwe keramiekseries. Elk heeft zijn eigen kenmerken en ze maken het creëren van een aantrekkelijke uniforme badkamer eenvoudig en leuk.

Cube Keramiek

Een duidelijk stijlstatement

Ontdek Cube Keramiek

Essence Keramiek

Schoonheid in de puurste vorm

Ontdek Essence keramiek

Euro Keramiek

Afgestemd op mijn leefwijze

Ontdek Euro Keramiek

Bau Keramiek

Veelzijdigheid voor een modern leven

Ontdek Bau Keramiek

Douchebakken

Een modern ontwerp voor alle montagemogelijkheden

Ontdek onze douchebakken