Inspirerende kleuren - Hard Graphite kranen

Keuken- en badkameruitrustingen zijn een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven. Wanneer we een kraan of douche opendraaien, weten we dat er water uit stroomt dat we kunnen gebruiken om onze handen te wassen, ons haar te wassen, enz. En door GROHE producten te kiezen, kun je er zeker van zijn dat je investeert in oplossingen van hoge kwaliteit die elke dag betrouwbaar voor je zullen werken. Maar alleen omdat ze een vitale dagelijkse functie vervullen, betekent niet dat ze niet ook een bron van inspiratie in je huis kunnen zijn. GROHE staat al bekend om de combinatie van optimale functionaliteit met een onberispelijke stijl in zijn keuken- en badkameruitrustingen. Maar we hebben onszelf uitgedaagd om deze stijl naar een heel nieuw niveau te tillen en we hebben dit bereikt met onze opvallende reeks kleuren die deze alledaagse, functionele producten nog uitzonderlijker maken. Kleuren zoals GROHE Hard Graphite bijvoorbeeld, met zijn verbluffende antracietlook.

GROHE Hard Graphit badkamer kranen

Geborsteld of gepolijst?

Deze opvallende antracietkleur is verkrijgbaar in twee afwerkingen: glanzend GROHE Hard Graphite en geborsteld GROHE Hard Graphite. Of je nu kiest voor de geborstelde of gepolijste versie, elke afwerking is zo veelzijdig dat het een prachtige aanvulling is op een hele reeks interieurstijlen. Combineer het met wit marmer en puur wit sanitair voor een contrasterende look, of combineer het met lichte houttinten of beton als je dat liever hebt. Welke afwerking je ook kiest, GROHE Hard Graphite kranen, douches en accessoires geven je droombadkamer extra uitstraling en elegantie.

GROHE Hard Graphit badkamer kranen

Creëer je eigen stadsstijl

Zowel glanzend als geborsteld GROHE Hard Graphite belichamen een moderne, stedelijke stijl die ook geraffineerd en tijdloos is. Door te kiezen voor GROHE heb je al gekozen voor vooruitstrevende producten die grenzen verleggen met hun innovatieve technologieën. Verleg ook de grenzen van je interieur door deze inspirerende kleur te kiezen voor een gedurfde, kenmerkende look voor je keuken of badkamer. Waarom op veilig spelen, als je met GROHE de toekomst van water vorm kunt geven?

GROHE Hard Graphit badkamer kranen

Hard Graphite producten -
een zwart-wit kwestie?

Een wit marmeren decor met zuiver wit sanitair zou de evenwichtige proporties van deze donkergrijze kranen en accessoires benadrukken, waardoor ze opvallen als een elegant element. Je kunt het contrasteffect nog meer benadrukken door verschillende tinten en texturen van zwarte accessoires en zelfs zwarte matte tegels te gebruiken. Versterk de look door optimaal gebruik te maken van natuurlijk licht en heldere, witte verlichting en spiegels toe te voegen.

GROHE Hard Graphit badkamer kranen

Schitterende kleuren, vervaardigd om lang mee te gaan

GROHE antraciet kranen en accessoires zien er niet alleen prachtig uit in je keuken of badkamer, ze zijn ook gemaakt om zo te blijven, dankzij onze high-end PVD coating technologie. PVD, of Physical Vapour Deposition, is een proces dat wordt gebruikt om keuken- en badkamerkranen een afwerkingslaag te geven die de kleur er uitzonderlijk mooi uit laat zien en extra robuustheid toevoegt aan elk product. De coating maakt de kranen 10x krasbestendiger dan chroom en maakt het oppervlak 3x harder. Dit betekent dat uw badkamer- en keukenjkranen er nog net zo mooi uit blijven zien als op de dag dat ze werden geïnstalleerd. Uw stijlvolle look zal dus niet aan schoonheid inboeten.

Nu is het jouw beurt

Of je nu een badkamer of keuken aan het inrichten bent, wij denken dat je dol zult zijn op onze prachtige GROHE kranen, douches, wastafels en accessoires in Hard Graphite en Brushed Hard Graphite. Neem de tijd om onze hele reeks producten te bekijken. Daarna is het aan jou: creëer je ideale interieur met onze inspirerende kleuren, die je zintuigen prikkelen en een unieke uitstraling aan je huis geven.

Vind een showroom

Product overzicht