Cool Sunrise kranen en douches in je huis

Fleur jouw huis op met Cool Sunrise kranen en douchjes. Cool Sunrise brengt een klassieke touch in je ruimtes met zijn elegante, verfijnde, gouden uitstraling. Of het nu voor je badkamer of keuken is, je vindt ons volledige assortiment producten inclusief kranen, douches, wastafels en meer in deze prachtige gouden kleur. In een donkergekleurde omgeving zullen zij met hun edelsteenachtig effect gewoonweg schitteren. Deze goudkleurige kranen zijn er in zowel geborstelde als glanzende modellen. Met de glanzende Cool Sunrise kranen kun je een gevoel van verfijning oproepen, terwijl de geborstelde Cool Sunrise kranen een moderne en toch vintage uitstraling zullen brengen.

GROHE Cool Sunrise badkamerkranen

Haal het meeste uit Cool Sunrise
kranen en douches

Cool Sunrise kranen en douches kunnen het best worden gebruikt om een kamer te accentueren door ze te laten contrasteren met donkere, lichte of witte interieurs. Een volledig donker interieur zal het meest opvallende contrast creëren. Begin met het zwart maken van de ruimte door donkere stenen tegels te gebruiken. Om het contrast subtiel te houden, gebruik je best tegels in een zwart-grijze kleur en vermijd je afleidende patronen. Nu is het tijd om op deze luxueuze donkere basis verder te bouwen met zwarte glanzende materialen en zwart textiel, meubilair en accessoires om het contrasterende effect aan te vullen. Cool Sunrise kranen, douches en spoelbakken zullen de laatste puntjes op de i van je kunstwerk zetten.

GROHE Cool Sunrise badkamerkranen

Goudkleurige producten accentueren met meubels en accessoires

Alle meubels of accessoires in de ruimte moeten bij het interieur passen. Stelt u zich eens voor: een set huidverzorgingsproducten in zwarte flessen rond een gouden wastafelkraan die subtiel wordt geaccentueerd door de glanzend zwarte verpakking. Wat dacht je van zwarte spahanddoeken die elegant over een handdoekhouder bij de wastafel hangen, niet om aandacht te trekken maar om op te gaan in de luxe materialen van de ruimte, en een pluche zwart tapijt voor de wastafel dat je verwelkomt in de zachte gloed van Cool Sunrise.

GROHE Cool Sunrise badkamerkranen

Verlichten van je ruimte

Verlichting is waar schoonheid en functie elkaar ontmoeten. Van basisverlichting tot natuurlijke en decoratieve verlichting, er zijn vele manieren om je ruimte te verlichten en tegelijkertijd je eigen persoonlijke stijl toe te voegen. je kunt natuurlijke verlichting gebruiken met jaloezieën om schaduweffecten te creëren en decoratieve verlichting voor een subtiele toets die je ruimte weerspiegelt. In het geval van decoratieve verlichting zal het kiezen van een product in donker glas ervoor zorgen dat het past in een ruimte met alleen maar donkere materialen en dat de lamp het focuspunt wordt, zodat je meer karakter aan de ruimte kunt toevoegen zonder de aandacht weg te trekken van de gouden kranen en douches.

Waar te kopen

Klaar om de sprong te wagen? Op onze website vind je zowel showroom- als installateurslocaties. Via onze gebruiksvriendelijke interface kun je zoeken op locatie en een overzicht krijgen van de resultaten op een weergegeven kaart. Heb je al een idee van wat je zoekt? Je kunt ook filters toepassen om naar specifiekere producten te zoeken of om aan te geven of je een showroom of een douchewc-Experience Cener zoekt. Kom kijken op onze website en geef je interieur de elegante afwerking die het verdient met GROHE Cool Sunrise.

Vind een showroom

Productoverzicht