Eigentijds minimalistisch design met SuperSteel kranen

Wil je klassieke chromen kranen, en ben je niet bang om eens iets anders te proberen? Wil je je keuken of badkamer de 21e eeuw in loodsen? Als eigentijds minimalistisch design is wat je in gedachten hebt voor je verbouwing, dan is SuperSteel de afwerking voor jou. GROHE heeft de tijdloze chroomkleur een geborstelde afwerking gegeven voor een eigentijdse twist. Geïnspireerd door resoluut moderne, kosmopolitische interieurs, zal deze kleur nooit uit de mode raken. Om een luxe uitstraling in je keuken of badkamer te bereiken, heeft GROHE een volledig assortiment SuperSteel kranen, douches en accessoires in verschillende stijlen.

Door een klassieke kleur te kiezen, heb je meer vrijheid om te experimenteren op andere gebieden. Hier vertellen we je alles over roestvrij staal versus SuperSteel en geven we je inspiratie over hoe je de SuperSteel afwerking kunt stylen.

GROHE lavabokranen in GROHE kleur Supersteel

Wat maakt SuperSteel kranen beter dan traditionele roestvrijstalen
kranen?

Als je vasthoudt aan chromen wastafelkranen maar je zorgen maakt over de duurzaamheid, dan is SuperSteel de perfecte oplossing. SuperSteel ziet eruit als geborsteld roestvrij staal, maar als onderdeel van de GROHE Colors Collection voor keukens en badkamers heeft het een ongeëvenaarde duurzaamheid. Vergeleken met standaard gegalvaniseerd roestvrij staal is onze innovatieve PVD coating uniformer, tien keer krasbestendiger en drie keer harder. Als je onze eenvoudige onderhoudsinstructies volgt, zien je GROHE kranen er tientallen jaren later nog net zo goed uit als op de dag dat ze werden geïnstalleerd.

GROHE lavabokranen in GROHE kleur Supersteel

Welke GROHE-stijlen passen het best bij SuperSteel?

Wanneer je een klassieke kleur als SuperSteel kiest, kun je het ofwel bij een elegant, ingetogen ontwerp houden of iets gewaagders proberen. Daarom biedt GROHE een breed scala aan ontwerpen met een geborstelde roestvrijstalen look die nooit uit de mode zal raken.

De recent herontworpen Essence serie past in vrijwel elke badkamerstijl.
Andere series waarmee je je badkamer een persoonlijk tintje kunt geven, zijn de GROHE Eurocube collectie, die de dramatische schoonheid van de kubus benadrukt met aantrekkelijke, gestructureerde SuperSteel kranen. Voor een kosmopolitische en toch uitnodigende uitstraling in je badkamer, raden we onze Lineare-lijn aan. De serie combineert twee eenvoudige geometrische structuren - cilindrische lichamen en dunne rechthoekige grepen en uitlopen - om een mooie, harmonieuze uitstraling te creëren. Voor een gedurfde architectonische uitstraling kies je voor de GROHE Plus collectie. De vorm is geïnspireerd op de cirkelboog en biedt zowel kracht als lichtgewicht.

GROHE lavabokranen in GROHE kleur Supersteel

Hoe creëer je een geraffineerde look met SuperSteel kranen

SuperSteel is de ideale partner voor licht marmer, beton en hout in middentonen. Voor een tijdloze, verfijnde esthetiek combineer je SuperSteel met ton-sur-ton tinten, zoals zilverkleurige travertin vloertegels. Voor een strakke uitstraling kies je beter een steen met een niet te drukke textuur die past bij de geborstelde chromen afwerking. Door meubels en accessoires te kiezen in een metaal met dezelfde of een vergelijkbare roestvrijstalen afwerking, creëer je een algehele luxe uitstraling. Maak je interieur tot slot af met donkergroene planten om de tijdloze aantrekkingskracht van de ruimte te versterken.

Je kunt de schoonheid van GROHE's SuperSteel kranen ook aanvullen met panelen die een duidelijke geometrie creëren in de ruimte. Semi-glanzende, lichtgrijze panelen benadrukken het onberispelijke oppervlak van SuperSteel kranen. Gebruik subtiele ruimteverlichting in combinatie met gedurfdere elementen rond de wastafel om de GROHE SuperSteel wastafelkranen te accentueren. Matzwarte accessoires, gedurfde vormen en verfijnd textiel vullen deze uitstraling aan en creëren een opvallend contrast.

Waar vind je GROHE SuperSteel chroom producten

Ontdek GROHE's volledige assortiment SuperSteel kranen, douches, accessoires en meer op deze pagina. Of bekijk het van dichtbij door een showroom bij jou in de buurt te bezoeken.

Vind een showroom

Productoverzicht