ONTWORPEN VOOR ELKE VORM

SENSUEEL MINIMALISME

De kosmopolische vormgeving van Lineare is tegelijk minimalistisch en erg sfeervol. In overeenstemming met het concept van minimalisme is Lineare opgebouwd uit alleen de meest noodzakelijke elementen voor een zo slank mogelijke look. De lijn is gebaseerd op een combinatie van twee eenvoudige geometrische vormen: een cilindrische body en een dunne, rechthoekige hendel en uitloop creëren samen een mooie, harmonische compositie.

GROHE Lineare

Lineare ervaren

DE UNIVERSELE SCHOONHEID HARMONISCHE RONDE EN RECHTHOEKIGE ONTWERPEN

De gestileerde, rechthoekige uitloop en hendel lopen parallel uit de pure cilinder die de basis van de kraan vormt. De uitloop staat nu hoger voor een elegante, lichte uitstraling, waardoor het product perfect in elke moderne architectuurcontext past. Met Lineare is elke badkamer uiterst flexibel te ontwerpen.

MODELLEN EN MATEN

Het is boeiend hoe Lineare mooi te combineren valt met zowel ronde als hoekige vormen. Het hele assortiment is een kunstig spel van vormen, dat terugkeert in zowel de luxueuze douches als in de schitterende toebehoren.

EIGENSCHAPPEN EN VOORDELEN

Lineare wastafelmengkraan

  • Hoger geplaatste uitloop voor extra comfort
  • Waterbesparende en onderhoudsvriendelijke GROHE EcoJoy Speedclean-mousseur.
  • 90° draaibaar voor meer gebruiksgemak, gemakkelijker onderhoud en extra comfort.
  • Meer comfort dankzij de bediening aan de zijkant; uiterst gebruiksvriendelijk, precies en comfortabel bedienbaar dankzij GROHE Silkmove.
  • Extra dunne body met een diameter van slechts 40 mm.

GROHE PVD - ONGEËVENAARD HARD EN KRASBESTENDIG

GROHE Lineare wordt geleverd in drie hoogwaardige afwerkingen: geborsteld Hard Graphite (donkergrijs), SuperSteel (RVS-look) en Starlight chroom.

Met de GROHE-kranen weet u gegarandeerd dat zij er tientallen jaren later nog even mooi uitzien als op de dag dat u zich erdoor liet verleiden. Ons geheime succesrecept? De duurzame afwerking! GROHE vertrouwt op geavanceerde technologie om afwerkingen van buitengewone kwaliteit te leveren. Dankzij het PVD-proces (physical vapour deposition) is de samenstelling van het oppervlak driemaal zo hard, met als resultaat afwerkingen in geraffineerd roestvrij staal. Het oppervlak is niet alleen harder, maar ook tienmaal krasbestendiger. U kunt het dus levenslang blijven koesteren.

LAAT U INSPIREREN DOOR DE PRACHT VAN MINIMALISME

Vind een Lineare-showroom in uw buurt