<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

Grohtherm 1000

100% GROHE COOLTOUCH®, ULTIEM COMFORT

Geniet meer dan ooit van een verfrissende douche. De Grohtherm 1000 met eigentijds design biedt de nieuwe GROHE CoolTouch® compacte behuizing, ergonomisch gevormde metalen handgrepen, GROHE TurboStat® technologie en waterbesparende eco-functies.

De nieuwe Grohtherm 1000 - completer dan ooit tevoren - Go for Better!

vind een showroom

Bad

Thermostatische badmengkraan
Grohtherm 1000
Thermostatische badmengkraan
34155003
€ 481,88
Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Thermostatische badmengkraan
Grohtherm 1000
Thermostatische badmengkraan
34816003
€ 481,88
Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW

ervaar Grohtherm 1000

Best reviewed op kieskeurig.nl

Op kieskeurig.nl zijn de ervaringen en beoordelingen terug te lezen van gebruikers die al hebben genoten van een douche of bad met de nieuwste CoolTouch kraan van Grohe.

De nieuwe Grohtherm 1000 New badthermostaat is in maart en april 2015 “Best reviewed” geworden. Dit is een eretitel voor een product dat door consumenten op kieskeurig.nl het best wordt beoordeeld.

Optimaal comfort, veiligheid en besparing

Het vleugelvormige uiteinde van de hendel zorgt voor een soepele bediening, zelfs als je zeep op je handen hebt. De GROHE Aquadimmer laat je eenvoudig met een hand switchen van de bad- naar de douchestand en geeft je extra comfort. Geniet optimaal van je douche, terwijl je dankzij de EcoButton toch direct tot wel 50% op je waterverbruik bespaart.

Veiligheid boven alles met Grohe CoolTouch

Dankzij Grohe CoolTouch®, blijft het metalen kraanhuis van de Grohtherm 1000 New koel. Een isolatielaag houdt het warme water gescheiden van het kraanhuis zodat de temperatuur van de kraan nooit hoger wordt dan de ingestelde temperatuur. Je kunt het chroom dus altijd aanraken. En dat is zeker voor kinderen heel veilig want zij kunnen zich zo nooit aan de kraan verbranden.

GROHE TurboStat® cartouche

Kies de gewenste watertemperatuur en de GROHE TurboStat® technologie zorgt ervoor dat het water nooit warmer of kouder wordt. Zelfs niet als de druk plotseling verandert, bijvoorbeeld als iemand anders op een andere plek in het huis warm water pakt.

goed passende collecties

Euphoria Cosmopolitan

Euphoria Cosmopolitan

Collectie bekijken
New Tempesta Cosmopolitan

New Tempesta Cosmopolitan

Collectie bekijken

Brochure

ONTDEK MEER

Ontdek meer over onze CoolTouch-technologie