GROHE Bidetzitting, comfortabele spoeling met water

DE GROHE MANUELE BIDETZITTING - GEEN ELEKTRICITEIT NODIG

Aan welke standaarden moet jouw ideale badkamer voldoen? Is het een plaats waar hygiëne, frisheid en comfort de hoofdrol spelen? Dan denkt GROHE met jou mee. Met een GROHE bidetzitting tover je jouw toilet om tot een plek waar hygiëne, frisheid en comfort de standaard zijn. Reinigen met water in plaats van papier is natuurlijker, hygiënischer en bovendien zachter voor jouw huid.

De GROHE bidetzitting is ontworpen om op jouw bestaande WC te plaatsen en biedt een preciese, persoonlijke reiniging via 2 afzonderlijke douchekoppen. De straal kan naar wens worden aangepast voor jouw eigen comfort. De dubbele douche-arm en antibacteriële beschermingslaag zorgen voor optimale hygiëne. Dankzij een reiningsfunctie ben je ook verzekerd van hygiënische douche-armen.

De GROHE bidetzitting verandert jouw toilet in een hygiënische, persoonlijke reinigingszone. Jij hebt de controle!. Ga lekker ziten en ervaar een fris douchegevoel na ieder toiletbezoek.

Wat is een bidet?

Een bidet is een soort wastafel die is ontworpen om ons onderlichaam, met name onze intieme delen, te wassen en te reinigen na elk toiletbezoek. Het bevordert niet alleen onze intieme hygiëne maar het bespaart ook toiletpapier.

In het verleden was een bidet altijd gescheiden van het toilet. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden veel ruimer. Er bestaan bidetzittingen die aangesloten dienen te worden op een watertoevoer en eenvoudig te bevestigen zijn aan uw bestaande toilet of zelfs een douchewc als een 2-in-1 oplossing.

Zo simpel is het: Hoe de bidetzitting werkt

De bidetzitting wordt aan het keramiek van jouw wc bevestigd en heeft geen elektriciteit nodig. De sproeistraal wordt bediend met een greep aan de zijkant en wordt enkel door middel van waterdruk aangedreven, wat voor zowel gebruiksgemak als een effectieve, maar toch zachte reiniging zorgt.

SPROEIARM VOOR ACHTERZIJDE

  • Precieze persoonlijke reiniging
  • Verstelbare straalsterkte

LADY SHOWER

  • Aparte douche-arm voor de vrouwelijke zones
  • Verstelbare straalsterkte

DOUCHE-ARM MET ZELFREINIGINGSFUNCTIE

  • Reiniging van douchekopjes voor en na gebruik
  • De douche-armen zijn voorzien van een antibacteriële beschermingslaag

SOFT CLOSE

  • Zowel de bidetzitting als het deksel zijn voorzien van een soft close functie die ervoor zorgt dat ze zacht sluiten

INTREKBARE DOUCHEKOPJES

  • De dubbele douche-arm is beschermd voor extra hygiëne

INTUÏTIEVE CONTROLE

De bedieningshendel is makkelijk te bereiken en vind je aan de zijkant van de bidetzitting. Je kan hiermee de straal en de waterdruk aanpassen naar jouw eigen voorkeur. Omlaag voor de rear spray functie (sproeiarm voor achterzijde) en omhoog voor de lady shower. De reinigingsfunctie van de douche-armen activeer je door halverwege omlaag of omhoog te drukken.

ZELFREINIGING

HENDEL OMLAAG: REAR SHOWER

ZELFREINIGING

HENDEL OMHOOG: LADY SHOWER

ONTWORPEN MET JOUW COMFORT IN GEDACHTEN

De GROHE manuele bidetzitting tovert een gewoon toilet om tot een comfortabele, hygiënische plek waar persoonlijke verzorging en reiniging een tweede natuur zijn. De zitting is bevestigd aan de WCpot en gebruikt waterdruk in plaats van elektriciteit om de douche-armen te besturen. De zitting kan op koud- of voorgemengd water worden aangesloten. Door eenvoudige bediening van de hendel selecteer je de standaardstraal of de Ladyshower. De Duroplast zitting en het deksel zijn voorzien van quick release en soft close functie.

PERFECTE MATCH

Bij GROHE geloven we dat een stijlvolle badkamer harmonieus is. Het moet een ruimte zijn waarin elk element perfect bij elkaar aansluit, zowel in vorm als in functie. Met GROHE kan je er zeker van zijn dat alles perfect op elkaar is afgestemd, van keramiek tot kranen en zelfs accessoires. Onze perfecte, perfect bij elkaar passende badkameroplossingen zorgen voor een ontwerp dat net zo uniek is als jezelf.

BAU KERAMIEK - VEELZIJDIGHEID VOOR EEN MODERNE LEVENSSTIJL

De GROHE bidetzitting past op een breed gamma aan toiletpotten. Dit maakt het een eenvoudige oplossing om een gewoon toilet om te toveren tot een douche wc. Ook de Installatie is eenvoudig want je hoeft hem alleen maar aan te sluiten op water.

Als perfecte match raadt GROHE aan om de bidetzitting te combineren met producten uit de GROHE Bau serie. Een aantrekkelijke en eigentijdse lijn met alles wat je nodig hebt voor een moderne badkamer, inclusief wastafels en WC's. Laat je verrassen door deze harmonieuze combinatie en geniet van maximaal comfort en prestaties.

Productvarianten

Bau Keramiek
Bidetzitting
39648SH0
€ 448,57 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Bau Keramiek
Hang WC
39427000
€ 186,36 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Rapid SL
3-in-1 set voor WC, 1.13 m installatiehoogte
38722001
€ 390,53 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Rapid SL
3-in-1 set voor WC, 1.13 m installatiehoogte
38721001
€ 405,94 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW

Brochure

Comfortabele, perfecte hygiëne

Nieuwsgierig naar meer?

Download onze brochure voor meer details

Installatie advies

Wil je weten of de manuele bidetzitting op je huidige wc past?

Meer weten

Wil je weten hoe je de manuele bidetzitting kunt installeren?

Meer weten

Heb je hulp nodig of heb je een vraag?

Meer weten

Interessant voor jou

Ontdek meer over onze bidetzittingen