GROHE Sensia Arena

GROHE Sensia Arena
Douche-wc

Waar denk je aan bij persoonlijke hygiëne? Aan papier of stromend water? We zouden er niet aan denken papier te gebruiken – behalve op het toilet. Tot nu...

De GROHE Sensia Arena douche-wc combineert de visionaire ideeën van GROHE met de meest moderne technologie. Geniet van innovatieve functies afgestemd op jouw behoeften en ervaar een nieuwe standaard van persoonlijke hygiëne.

DE 3 DIMENSIES DIE VAN GROHE SENSIA ARENA HET ULTIEME TOILET MAKEN

Sensia Arena douchestraal

1. Puur comfort

De Sensia Arena douche-wc kan je volledig aan jouw wensen aanpassen. Dubbele douche-armen (standaard en lady shower) met verschillende sproeistanden. Onbeperkt warm water. Instelbare watertemperatuur en straalsterkte. Bediening via smartphone, afstandsbediening of bedieningspaneel. Jij kiest. De zitting die vanzelf opent en sluit, de warme droger, de automatische geurafzuiging en de nachtverlichting zijn altijd inbegrepen. Puur comfort!

Sensia Arena hygiene

2. Ultieme toilethygiëne

Hoe hou je het toilet écht proper? Geen zorgen, de Sensia Arena doet dat voor jou dankzij de AquaCeramic antibacteriële coating, het Triple Vortex sproeisysteem en de zelfreinigende douche-armen. Het randloos ontwerp vereenvoudigt nog het schoonmaken.

Sensia Arena Triple Vortex

3. Awardwinning design

Het ergonomisch design van de douche-wc is wereldklasse. Het toilet voelt niet alleen comfortabel aan. Het ziet er ook stijlvol uit en geeft elke badkamer nog meer een exclusieve toets. Het ontwerp is niet toevallig bekroond met 14 internationale designawards.

Functionaliteiten

Sensia Arena dubbele douche-arm

GROHE DUBBELE DOUCHE-ARM

De dubbele douche-armen, voor de standaarddouche en de ladyshower, garanderen hygiëne en comfort en zijn perfect gepositioneerd zodat ze passen bij jouw wensen. De ladyshower is een aparte douche-arm met een andere hoek en een zachter en breder straalpatroon om het intieme gebied van dames te reinigen. De strandaardstraal heeft een instelbare douche-arm voor nauwkeurige en ultieme reiniging.

Sensia Arena AquaCeramic

GROHE AQUACERAMIC

Een innovatie die van de GROHE Sensia Arena een uitzonderlijke smetteloze plek maakt. GROHE AquaCeramic creëert een gladde hydrofiele laag op het keramische oppervlak zodat vuil en kalk niet kan vasthechten. Dat betekent dat er geen residuen achterblijven na spoeling. Dit houdt je toilet altijd hygiënisch schoon!

Sensia Arena Triple Vortex

GROHE TRIPLE VORTEX

In tegenstelling tot normale wc’s zorgt het Triple Vortex Systeem voor driedubbele spoelkracht. De krachtige draaikolk reinigt alle hoeken van het keramiek grondig. Zelfs zo grondig dat na de eerste spoeling geen vuil meer achter blijft. Ondanks zijn kracht gebruikt deze zeer effectieve spoelmethode zeer weinig water.

Alle voordelen op een rijtje

Perfecte lichaamsverzorging

Perfecte lichaamsverzorging

  • Constant warm water
  • Vriendelijk voor je huid
  • Zacht voor intieme gebieden
Sensia Perfecte lichaamsreiniging
Ultieme hygiëne

Ultieme hygiëne

  • Antibacteriële coating
  • Zelfreinigende douche-armen
  • Schoon en droog zonder vegen
Sensia Ultieme hygiëne
Persoonlijk comfort

Persoonlijk comfort

  • Smartphone app voor eenvoudige bediening
  • Automatisch open & sluiten van zitting
  • Persoonlijke gebruikersinstellingen
Sensia Persoonlijk comfort

Een greep uit het assortiment
Sensia Arena

Sensia Arena
Douchetoilet compleet systeem
39354SH1
€ 3.718,30 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW

Inspiratie

GROHE Sensia Arena
GROHE Sensia Arena
GROHE Sensia Arena
GROHE Sensia Arena
GROHE Sensia Arena
GROHE Sensia Arena
GROHE Sensia Arena

Ontdek meer

Ontdek meer over GROHE Sensia Arena douche-wc