GROHE SENSIA ARENA DOUCHE-WC

Ontdek de Sensia Arena in een showroom in je buurt

WATER OF PAPIER? NIETS IS ZUIVERDER DAN WATER

Waar denk je aan bij persoonlijke hygiëne? Aan papier of stromend water? We zouden er niet aan denken papier te gebruiken – behalve op het toilet. Tot nu...

Een nieuwe dimensie van persoonlijke hygiëne

De GROHE Sensia Arena douche-wc combineert de visionaire ideeën van GROHE met de meest moderne technologie. Geniet van innovatieve functies afgestemd op jouw behoeften en ervaar een nieuwe standaard van persoonlijke hygiëne.

1. Puur comfort

De Sensia Arena douche-wc kan je volledig aan jouw wensen aanpassen. Dubbele douche-armen (standaard en lady shower) met verschillende sproeistanden. Onbeperkt warm water. Instelbare watertemperatuur en straalsterkte. Bediening via smartphone, afstandsbediening of bedieningspaneel. Jij kiest. De zitting die vanzelf opent en sluit, de warme droger, de automatische geurafzuiging en de nachtverlichting zijn altijd inbegrepen. Puur comfort!

2. Ultieme toilethygiëne

Hoe hou je het toilet écht proper? Geen zorgen, de Sensia Arena doet dat voor jou dankzij de AquaCeramic antibacteriële coating, het Triple Vortex sproeisysteem en de zelfreinigende douche-armen. Het randloos ontwerp vereenvoudigt nog het schoonmaken.

3. Awardwinning design

Het ergonomisch design van de douche-wc is wereldklasse. Het toilet voelt niet alleen comfortabel aan. Het ziet er ook stijlvol uit en geeft elke badkamer nog meer een exclusieve toets. Het ontwerp is niet toevallig bekroond met 14 internationale designawards.

Ontdek de Sensia Arena in een showroom in je buurt

Zo eenvoudig is het? Hoe de douche-WC GROHE Sensia Arena werkt

Test nu: vind je Sensia Arena experience center

GROHE DUBBELE DOUCHE-ARM

De dubbele douche-armen, voor de standaarddouche en de ladyshower, garanderen hygiëne en comfort en zijn perfect gepositioneerd zodat ze passen bij jouw wensen. De ladyshower is een aparte douche-arm met een andere hoek en een zachter en breder straalpatroon om het intieme gebied van dames te reinigen. De strandaardstraal heeft een instelbare douche-arm voor nauwkeurige en ultieme reiniging.

GROHE AQUACERAMIC

Een innovatie die van de GROHE Sensia Arena een uitzonderlijke smetteloze plek maakt. GROHE AquaCeramic creëert een gladde hydrofiele laag op het keramische oppervlak zodat vuil en kalk niet kan vasthechten. Dat betekent dat er geen residuen achterblijven na spoeling. Dit houdt je toilet altijd hygiënisch schoon!

GROHE TRIPLE VORTEX

In tegenstelling tot normale wc’s zorgt het Triple Vortex Systeem voor driedubbele spoelkracht. De krachtige draaikolk reinigt alle hoeken van het keramiek grondig. Zelfs zo grondig dat na de eerste spoeling geen vuil meer achter blijft. Ondanks zijn kracht gebruikt deze zeer effectieve spoelmethode zeer weinig water.

Bezoek een hotel met GROHE Sensia Arena

Wilt u het gevoel van écht schoon en fris ook graag ervaren? Reserveer dan een kamer in een hotel waar de Sensia Arena is geïnstalleerd. Neem vooraf even contact op met het hotel om te controleren of er een kamer met Sensia Arena beschikbaar is op de door u gewenste datum.

Ontdek de hotels met Sensia Arena

Laat je niet enkel overtuigen door wat wij ervan vinden

Topdesign bekroond met 14 internationale awards

Alle voordelen op een rijtje

Perfecte lichaamsverzorging

Perfecte lichaamsverzorging

  • Constant warm water
  • Vriendelijk voor je huid
  • Zacht voor intieme gebieden
Sensia Perfecte lichaamsreiniging
Ultieme hygiëne

Ultieme hygiëne

  • Antibacteriële coating
  • Zelfreinigende douche-armen
  • Schoon en droog zonder vegen
Sensia Ultieme hygiëne
Persoonlijk comfort

Persoonlijk comfort

  • Smartphone app voor eenvoudige bediening
  • Automatisch open & sluiten van zitting
  • Persoonlijke gebruikersinstellingen
Sensia Persoonlijk comfort

Ontdek de Sensia Arena in een showroom in je buurt

PRODUCTEN

Meer informatie? Download de brochure.

VRAGEN?

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Ontdek meer

Ontdek meer over GROHE Sensia Arena douche-wc