DE PERFECTE LICHAAMSREINIGING.

DE WEG NAAR PERFECTE LICHAAMSREINIGING

Een zachte en huidsvriendelijke manier van lichaamsreiniging: dat is de belofte van de GROHE Sensia Arena. Onbeperkt warm water en instelbare douche-armen geven je een bijzonder gevoel van comfort en welzijn.

Dit zou je lichaam kiezen

  • Vriendelijk voor je huid
  • Reinigt zacht en grondig
  • Constant warm water
  • Verfrist en vitaliseert

EEN KEUZE UIT VELE FUNCTIES DIE PASSEN BIJ JE PERSOONLIJKE VOORKEUR

Lady Shower

Een aparte douche-arm met verschillende zachte en brede stralen voor het reinigen van de intieme zone bij vrouwen. Zowel de temperatuur als de straalsterkte zijn instelbaar en zorgen voor meer comfort en een perfecte reiniging.

Twin Shower

Dubbele douche-arm

Met een douche-arm voor de straal aan de achterzijde en een aparte douche-arm voor de Lady Shower kun je er zeker van zijn dat beide hygiënisch en perfect gepositioneerd zijn, zodat ze aansluiten bij jouw wensen.

Standaardstraal

Warm of koud, sterk of zacht, een instelbare douche-arm voor een nauwkeurige en ultieme reiniging. Kies tussen de krachtige of zachte straal voor aangename hygiëne.

Oscillating Spray

Oscillerende straal

De douchekop beweegt in zachte voorwaartse en achterwaartse bewegingen voor het reinigen van een groter gebied en zorgt voor extra frisheid.

Massage Spray

Massagestraal

De massagestraal geeft je de mogelijkheid om af te wisselen tussen een zachte en een krachtige straalsterkte - voor een rustgevend, pulserend massage effect.

Probeer de GROHE Sensia Arena uit in een showroom bij jou in de buurt en ontdek het verschil.

Vind een showroom in je buurt

GENIET VAN DE VELE VOORDELEN VOOR JE WELZIJN

GROHE | Intelligent Care - Brochure

Meer weten? Download onze brochure voor meer informatie