<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE EUPHORIA SMARTCONTROL MIJN MANIER VAN DOUCHEN

Jouw krachtige, perfecte douchesysteem

Met het GROHE Euphoria SmartControl douchesysteem geniet je van een douche-ervaring die echt euforisch is.
Van zijn gebruiksvriendelijke, handige functionaliteit tot zijn slanke, eigentijdse ontwerp, de Euphoria SmartControl heeft het allemaal.

GROHE SMARTCONTROL

Ontdek de wereld van SmartControl

GROHE EUPHORIA SMARTCONTROL 310 DOUCHESYSTEEM

INNOVATIEVE KENMERKEN

Wat voor soort douche wil je vandaag? Met het Euphoria SmartControl 310 douchesysteem kun je kiezen tussen twee straalsoorten, of ze combineren -, afhankelijk van jouw humeur. GROHE PureRain creëert een ontspannende, verfrissende douche, zo zacht als zomerregen, terwijl de nieuwe GROHE ActiveRain-spray een krachtige, verkwikkende straal levert, sterk genoeg om shampoo te spoelen.
Met Euphoria SmartControl 310 kun je er ook zeker van zijn dat comfort en veiligheid de sleutelwoorden zijn. GROHE TurboStat technologie zorgt ervoor dat het water binnen een fractie van een seconde op de gewenste temperatuur is en constant blijft gedurende de duur van jouw douche.

Elk aspect van de Euphoria SmartControl 310 is ontworpen om eenvoudig in gebruik te zijn - de douchehouder past moeiteloos de hoogte van de handdouche aan, terwijl de QuickFix douchestang eenvoudig te installeren is, gewoon door bestaande boorgaten te gebruiken.

INTUÏTIEVE BEDIENING

Wat het Euphoria SmartControl 310 douchesysteem zo plezierig maakt, is de intuïtieve bediening: "drukken, draaien, douchen". De SmartControl-functie van de Euphoria 310 geeft je niet alleen nauwkeurige controle over het watervolume, maar maakt ook het wisselen tussen straalsoorten en hoofd- en handdouche eenvoudig. Met Euphoria SmartControl 310 kun je zelfs het gewenste watervolume opslaan voor de volgende keer dat je gaat douchen.

GEAVANCEERD ONTWERP

Designpliefhebbers zullen dol zijn op het uiterlijk van het Euphoria SmartControl 310 douchesysteem - het biedt ontwerpmogelijkheden die ideaal zijn voor elke moderne badkamer. De royale douchekop van 310 mm is verkrijgbaar in zowel ronde als vierkante versies. Jekunt ook het materiaal selecteren voor de sproeiplaat van de Euphoria 310 - kies uit een oogverblindende, duurzaam verchroomde StarLight chroomafwerking of elegant MoonWhite-acrylglas.

GROHE EUPHORIA SMARTCONTROL 260 DOUCHESYSTEEM

Opvallend ontwerp en functies

Een modern uiterlijk en strakke lijnen zijn een essentieel aspect van het Euphoria SmartControl 260 douchesysteem.
Maar het ontwerp omvat zoveel meer: de royale douchekop is op een draaibare douche-arm gemonteerd, waardoor je hem 180 graden kunt draaien om je perfecte hoek te bereiken. Met de douchehouder van de Euphoria SmartControl 260 schuif je de handddouche op een ideale hoogte. De QuickFix douchestang is eenvoudig te installeren met gebruik van bestaande boorgaten.

De SmartConrtol kraan heeft een compacte behuizing met een vlakke bovenkant, ideaal voor het plaatsen van shampoo of zeep. En voor compacte badkamers kun je zelfs voor een Euphoria SmartControl 260 met baduitloop kiezen voor comfortabel, stijlvol douchen in bad.

DRIE ZONES DOUCHEGENOT

Een innovatieve knop in het midden van de Euphoria SmartControl 260 sproeiplaat voegt meer douchemogelijkheden toe. Draai aan de knop om te schakelen tussen de drie sproeizones van de douche. Zone 1 biedt de krachtige Jet-spray, Zone 2 de stimulerende SmartRain-spray en Zone 3 de volledige Rain-spray voor het ontspannende gevoel van zachte zomerregen. Blijf draaien om door alle drie de zones te reizen. Het douchen met de Euphoria SmartControl 260 douchesysteem maakt het eenvoudiger om jouw douche aan te passen.

Van de wijde Rain spray naar de SmartRain spray, dan de Jet-spray. Zo vaak als je wilt...

Zone 1

Jet straal

Zone 2

SmartRain straal

Zone 3

Rain straal

Bad

Douchesysteem met thermostatische mengkraan bad/douche
Euphoria SmartControl System 260 Mono
Douchesysteem met thermostatische mengkraan bad/douche
26510000
€ 1.738,41
Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW

Vind het dichtstbijzijnde verkooppunt

Ontdek meer

Ontdek onze internationale enquête over douchegewoonten

How To - Een GROHE Euphoria SmartControl 310 installeren

Ontdek meer over onze CoolTouch-technologie

Ontdek meer over GROHE Euphoria douchesystemen