RAINSHOWER-HOOFDDOUCHES

ROND OF VIERKANT? CHROOM OF WIT? VOOR MEER DOUCHEGENOT

GROHE-hoofddouches zijn verkrijgbaar in alle vormen en formaten, zodat u altijd de ideale match vindt voor uw smaak en badkamer. Alle designs zijn uitgerust met de GROHE DreamSpray-technologie, die zorgt voor een luxueuze volle straal en ongeëvenaard douchegenot, terwijl de SpeedClean-sproeigaatjes kalkophoping voorkomen.

Ontdek de nieuwste telgen in onze familie: de Rainshower 310 SmartActive, met krachtig ActiveRain-patroon om shampoo uit uw haar te spoelen of te genieten van een verkwikkende hoofd-, nek- en rugmassage; de pure en elegante Rainshower 310 Mono; en de Rainshower 310 SmartConnect met draadloze afstandsbediening van 2 straaltypes.

DE RAINSHOWER-FAMILIE

RAINSHOWER 310 SMARTACTIVE

Kies voor een zachte, rustgevende GROHE PureRain-straal of een stimulerende ActiveRain-straal – of een combinatie van de twee.

Meer weten

RAINSHOWER 310 MONO

Geniet van hoofddouches met een design op basis van zuivere lijnen en een selectie van ronde of vierkante vormen, chromen of witte sproeiplaat en de GROHE PureRain-straal, die heel uw lichaam bedekt.

Meer weten

RAINSHOWER 310 SMARTCONNECT

Upgrade naar meer comfort en gemak met draadloze afstandsbediening van twee straaltypes – ideaal voor retrofitting zonder volledige renovatie.

Meer weten

MEER RAINSHOWERS

Ontdek meer vormen en formaten in ons volledige assortiment Rainshower-hoofddouches.

Meer weten