<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

3D DOUCHE – DUWEN, DRAAIEN, DOUCHEN

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN: GROHE SMARTCONTROL COMBIDOUCHESYSTEEM

Flexibiliteit is de beste omschrijving van de reden waarom men voor het GROHE SmartControl combidouchesysteem kiest. Dit systeem biedt een waaier van verschillende installatieopties en mogelijke combinaties.

Dit betekent bijvoorbeeld dat u vrij bent om de thermostaat verticaal onder de douchekop te plaatsen, ofwel buiten de centrale as, als u dat wenst, of misschien zelfs op een van de zijwanden van de douche. Flexibiliteit is ook troef in de manier waarop u de thermostaat met andere hoofd-, hand- of lichaamsdouches van GROHE combineert, om zo uw eigen, persoonlijke douche-ervaring te creëren. U hebt ook de mogelijkheid om uw bad in een douche om te toveren door de SmartControl thermostaat met de badkuipinlaat en een handdouche te combineren.

Net als de GROHE SmartControl Exposed, is de ‘zichtbaar onzichtbare’ oplossing eveneens beschikbaar in Duo- en Mono-versies, er is trouwens ook een rekje waarop u shampoo en douchegel kunt plaatsen. Met het GROHE SmartControl Combidouchesysteem lopen de leidingen in de muur om de SmartControl-thermostaat met de hoofddouche te verbinden. Geen douchestang betekent meteen dat schoonmaken absoluut geen moeite is, een ander groot voordeel dat het GROHE SmartControl Combidouchesysteem te bieden heeft.

Vind de GROHE SmartControl-douche die perfect bij u past.

HANDCRAFTED BY GROHE

GROHE heeft een lange traditie in het creëren van hoogwaardige douches, die geproduceerd worden in Lahr (Duitsland) volgens de allerstrengste normen.

Hoofddouches

Hoofddoucheset 450 mm, 2 straalsoorten
Rainshower Duo 360
Hoofddoucheset 450 mm, 2 straalsoorten
26254000
€ 1.036,81
Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Hoofddoucheset 450 mm, 2 straalsoorten
Rainshower Duo 360
Hoofddoucheset 450 mm, 2 straalsoorten
26254LS0
€ 1.036,81
Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW

Vind een showroom in je buurt

Ontdek meer over de GROHE SmartControl

3D DOUCHE –<br> DUWEN, DRAAIEN, DOUCHEN