GROHE Phantom Black kraan - mat zwart kraanwerk

GROHE
PHANTOM
BLACK

MAT ZWARTE BADKAMER
MET GROHE

Maak kennis met de mat zwarte kleur GROHE Phantom Black, die een verfijnd vleugje stijl in elke badkamer brengt. GROHE Phantom Black is geïnspireerd door diepe rotsachtige texturen. De elegante donkere afwerking schept een sfeer voor een luxueuze look in de badkamer. Door het extreem matte oppervlak en de sterke coating is deze afwerking ideaal om je badkamer te verfraaien met zowel een trendy design als geweldig gebruiksgemak. GROHE Phantom Black sleept je mee naar een wondere wereld van donkere, verfijnde en tijdloze schoonheid.

MAT ZWARTE BADKAMER
- INSPIRATIE

GROHE Phantom Black biedt de nodige dosis flexibiliteit om je badkamer volledig in te richten met deze mat zwarte touch. Ga voor een bijpassende bedieningsplaat, douche, kraan of diverse accessoires in GROHE Phantom Black voor een perfect samenhangend totaalplaatje dat pure elegantie uitstraalt. Je kan producten in GROHE Phantom Black ook mixen en matchen met andere afwerkingen om je eigen unieke look samen te stellen. Voeg enkele contrasterende elementen toe, zoals chroom, supersteel of witte keramiek, voor een dynamische ruimte die in het oog springt. Met zo'n veelzijdige kleur kan je je creativiteit de vrije loop laten en je badkamer helemaal naar wens inrichten.

Ontdek alle GROHE kleuren

EEN GREEP UIT HET ASSORTIMENT
Phantom Black

Essence
Wastafelmengkraan L-Size
24177KF1
€ 466,38 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Euphoria SmartControl
Douchesysteem met thermostatische mengkraan
22120KF0
€ 2.168,34 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Essence
Tweegats wastafelmengkraan
M-Size
29192KF1
€ 478,49 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Rainshower SmartActive 310
Handdouche 3 stralen
22127KF0
€ 178,93 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Selection
WC-rolhouder
41220KF0
€ 117,63 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Rainshower 310 Mono head showers
Hoofddoucheset 422 mm, 1 straal
22121KF0
€ 851,65 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Essence
Eengreeps mengkraan met 2-weg omsteller
24167KF1
€ 420,55 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Skate Cosmopolitan
Bedieningsplaat
38732KF0
€ 193,52 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW

Meer onderaan deze pagina

TRANSFORMEER NAAR
EEN MAT ZWARTE BADKAMER

Upgrade je badkamer met GROHE Phantom Black voor een trendy, moderne look. GROHE biedt een gamma van mat zwarte badkamerkranen voor je wastafel, bad en bidet. Daarnaast zorgen de bijpassende douches en bedieningsplaten voor een perfect afgestemde stijl. Maak tot slot het plaatje helemaal compleet met ook accessoires in GROHE Phantom Black. Het strakke en verfijnde design zorgt voor een blikvanger die elke badkamer in stijl aanvult.

GROHE Badkamerkraan in Phantom Black matzwart
GROHE mengkraan in Phantom Black matzwart
GROHE Douche in Phantom Black matzwart
GROHE WC Bedieningsplaat in Phantom Black matzwart

GROHE PHANTOM BLACK
- EEN KRACHTIGE COATING

Deze kleurafwerking geeft een nieuwe betekenis aan wat zwart kan zijn met haar uitzonderlijke duurzaamheid en krasbestendigheid. Bij GROHE streven we altijd naar kwaliteit en Phantom Black is met zijn perfecte mix van looks en functionaliteit daar het bewijs van. Ervaar de duurzame schoonheid en betrouwbaarheid van badkamerkranen in GROHE Phantom Black, die diverse functies bieden om je ervaring in de badkamer nóg beter te maken.

DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN

  • Lakcoating technologie
  • Beter bestand tegen corrosie, vervaging en krassen dan andere zwarttinten van GROHE
  • Beter bestand tegen vingerafdrukken dan matzwarte poedercoatings
  • Uitzonderlijk mat en zacht oppervlak

(MAT) ZWARTE KRANEN
- KWALITEIT EN ICONISCH DESIGN

Of je je badkamer nu volledig in GROHE Phantom Black wil inrichten of diverse afwerkingen wil mixen en matchen, GROHE biedt de vrijheid en opties om je helemaal te laten gaan. Dankzij uitzonderlijk vakmanschap en oog voor detail maken de badkamerkranen in GROHE Phantom Black gegarandeerd een gedurfd stijlstatement in elke badkamer. Bovendien biedt onze 5-jarige garantie extra gemoedsrust. Ontdek en laat je badkamer jouw eigen visie van luxe en stijl uitstralen.

Ontdek alle GROHE kleuren

ONTDEK
ONZE PRODUCTEN

VIND EEN SHOWROOM BIJ JOU IN DE BUURT

GROHE Phantom Black mat zwarte kranen kopen of bezichtigen? Neem vandaag nog contact op met een GROHE showroom in je buurt voor alle info!

Vind een showroom