Grohe Professional
VOOR DE PRO’S, VAN DE PRO’S

Het submerk GROHE Professional is ontworpen om te beantwoorden aan de behoeften van de hedendaagse sanitaire professionals: Groothandels, showrooms, installateurs en projectontwikkelaars. Zij hebben de nieuwste, meest geavanceerde en deskundige oplossingen nodig bij het plannen en opleveren van een nieuwe badkamer of keuken voor hun klanten.
GROHE Professional biedt hen een op maat gemaakt productportfolio met de hoogste standaard op gebied van kwaliteit, technologie, duurzaamheid en design. Hun expertise is vereist voor de planning en installatie van dit portfolio.

Ontdek Grohe Professional oplossingen

Er is een groeiende vraag naar duurzame oplossingen voor woningen en vastgoed. Dit gaat hand in hand met een grotere verwachtingen van consumenten en een toenemende complexiteit van producten en hun installatie.

GROHE Professional biedt oplossingen op maat van groothandels, showrooms, installateurs, projectontwikkelaars en A&D om aan deze verwachtingen te voldoen en de concurrentie een stap voor te blijven.

Badkamer

Douche

WC

Keuken

Oplossingen voor elke behoefte

Oplossingen voor de showroom

GROHE Professional ondersteunt showrooms met een op maat gemaakt productportfolio gebaseerd op de vier pijlers van het merk: kwaliteit, technologie, duurzaamheid en design. De productlijnen GROHE Essence met zijn Perfect Match-mogelijkheden, Grohtherm, Tempesta en nog veel meer behoren tot dit portfolio.

Alle badkameroplossingen

Oplossingen voor de installateur

GROHE Professional bestaat uit een specifiek productportfolio met betrouwbare iconen zoals GROHE Eurosmart of eenvoudig te installeren inbouwproducten als de GROHE Rapid SL of Rapido SmartBox. Beiden zijn geschikt voor eindeloze ontwerpmogelijkheden. Bovendien worden ze aangeboden in combinatie met een uitgebreid service- en trainingsconcept; het GROHE+ en GIVE programma.

Lees meer

Oplossingen voor projecten

GROHE is een globaal merk met een portfolio afgestemd op de lokale normen. We kunnen onze oplossingen overal ter wereld leveren. We weten dat een persoonlijke relatie en een hoog niveau van expertise en service cruciaal zijn. We staan klanten bij tijdens de ontwikkeling van diverse projecten. Dit gaat van wolkenkrabbers in grote steden, hotels op de Malediven, militaire kazernes in Saoedi-Arabië tot de bouw van een cruiseschip. Voor elke toepassing, variërend van residentieel naar horeca tot commercieel, gezondheidszorg of maritiem, bieden wij een oplossing op maat met deskundig advies.

Sector expertise

Brochures

Waar te vinden

Bim-gegevens

TRAINING COMPANION

RRP Prijslijst 2024

Versie 01/2024
Download

Nieuwsbrief GROHE

Onderdelen vinden