VOOR HET LEVEREN VAN DE BESTE KLANTERVARINGEN

VOOR HET LEVEREN VAN DE BESTE KLANTERVARINGEN

VOOR HET LEVEREN VAN DE BESTE KLANTERVARINGEN

VOOR HET LEVEREN VAN DE BESTE KLANTERVARINGEN

JOUW WERELDWIJDE PARTNER VOOR ELK HOTEL- EN HORECAPROJECT

De hotel- en horecasector is gebouwd rond een gedeelde passie om de beste gastervaringen te creëren en te leveren. Wil je een gedenkwaardig bezoek creëren voor je gasten dan dien je te zorgen dat elke interactie eersteklas is – keer op keer.

GROHE begrijpt dit. Daarom zijn onze producten te vinden in hotels over de hele wereld - we werken samen met de grootste internationale hotelketens tot de kleinste evenals onafhankelijke boetiekhotels. We werken samen met ontwikkelaars aan zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten in elk segment - van budget tot luxe, lifestyle en long-stay hotels. Ons uitgebreide assortiment voor elke prijs betekent dat we eenvoudige oplossingen van één leverancier kunnen bieden voor projecten van elke omvang.

Onze complete badkameroplossingen stellen ons in staat om een zorgvuldig op elkaar afgestemde selectie van douches, mengkranen en keramiek te presenteren - allemaal ontworpen met het oog op duurzaamheid en efficiënt gebruik van hulpbronnen. Met GROHE SmartControl kunnen gasten bijvoorbeeld moeiteloos en direct zowel de waterstroom als de temperatuur regelen - voor de ultieme douche-ervaring met een hoog gebruiksgemak en minimaal waterverbruik.

En omdat we een wereldwijd team hebben dat zich toespitst op de hotel- en horecasector, kunnen we in elke fase advies en assistentie bieden - van de eerste planningsfase tot het leveren van een uitgebreid portfolio van aftersales-ondersteuningsoplossingen.

LUXE

"In de hotel – en horecasector is het concept van luxe een concept dat zich voortdurend blijft ontwikkelen - het proces van het creëren van onvergetelijke gastervaringen vereist een diepe, voortdurende toewijding om de verwachtingen van 's werelds meest veeleisende gasten te begrijpen, te anticiperen en te overtreffen. Het creëren van gedenkwaardige emotionele connecties met klanten vereist nauwgezette normen en veeleisende aandacht voor elk detail.

Bij GROHE begrijpen we dit: gastenbadkamers moeten op het allerhoogste niveau worden ontworpen. De badkamer is de plek waar esthetische schoonheid en compromisloze functionaliteit in harmonie naast elkaar moeten bestaan. Onze Atrio-collectie – met zijn puurheid, kwaliteit en adembenemende eenvoud – is de perfecte keuze. Gebaseerd op de meest elegante geometrische vorm, is Atrio een iconische synthese van elegantie, precisie en intuïtief gebruiksgemak.

Bekijk ons: Atrio Assortiment

UPPER UPSCALE

In het Upper Upscale hotelsegment verwachten gasten een verfijnde omgeving en de hoogste servicestandaarden. Om gedenkwaardige, ontspannende ervaringen te creëren, moet over elke interactie met gasten worden nagedacht en moet elk contactpunt van de hoogste standaard zijn.

Gastenbadkamers zijn een enorm belangrijk onderdeel van de topklasse hotelervaring. Het GROHE Lineare- assortiment is geïnspireerd op de schoonheid van minimalisme. Het ontwerp is gebaseerd op de samenstelling van twee eenvoudige geometrische structuren - het cilindrische lichaam en de slanke rechthoekige vormen van de greep en de uitloop vormen samen een product dat perfect past in de moderne architecturale context - en biedt ontwerpers van topklasse hotels de ultieme flexibiliteit in hun badkamerkeuzes.

Bekijk ons: Lineare Assortiment

UPSCALE

In het Upscale segment verwachten gasten een ontspannen en gastvrij verblijf. Maar ze zijn ook op zoek naar inspiratie en memorabele interacties. GROHE biedt een compleet assortiment badkameroplossingen voor het Upscale hotelsegment die functionaliteit, duurzaamheid en de mogelijkheid voor ontwerpers bieden om hun visie naadloos te realiseren op een kosteneffectieve, volledig geïntegreerde manier.

De GROHE Essence-collectie wordt gekenmerkt door consistentie - elk element in het assortiment, van douchekop tot wastafel of badkraan, combineert moeiteloos tot een stijlvol, harmonieus geheel. Het assortiment wordt aangeboden in verschillende zeer duurzame afwerkingen, geïnspireerd op wereldwijde kleurentrends, waardoor ontwerpers de mogelijkheid krijgen om onderscheidende, gedenkwaardige badkamers te creëren die hun unieke concept versterken en verbeteren.

Bekijk ons: Essence Colors gamma

GROHE Plus haalt zijn inspiratie uit de boog - een iconische architecturale vorm die zowel kracht als lichtheid belichaamt. Door de welving van een cirkel en de scherpe, zuivere vlakken van een kubus te combineren, presenteert het een aantrekkelijk silhouet dat kracht en stabiliteit vertegenwoordigt.

Bekijk ons: Plus Assortiment

UPPER MIDSCALE

In het Upper Midscale-segment verwachten gasten een constant hoge standaard in het hele hotel. Of je nu op vakantie of voor zaken reist, gasten zijn op zoek naar een efficiënte, naadloze ervaring en een ontspannen, gastvrij verblijf.

De GROHE Essence-collectie biedt hotelontwerpers de mogelijkheid om een consistente, hoogwaardige esthetiek te creëren in alle kamers en openbare ruimtes. Elk product in het assortiment put uit dezelfde inspiratie - en werkt in perfecte harmonie, zowel functioneel als visueel, met complementaire producten uit de collectie.

Bekijk ons: Essence Assortiment

MIDSCALE

In het Midscale hotelsegment moeten ontwerpers de verwachtingen van gasten in evenwicht brengen met het projectbudget. Omdat GROHE een uitgebreide reeks oplossingen biedt voor alle prijsklassen, zijn we in staat om veel geavanceerde functies in onze Midscale-collecties op te nemen - waardoor ontwerpers de mogelijkheid krijgen om gastervaringen te creëren met een eersteklas gevoel van hoge kwaliteit en zonder concessies te doen aan functionaliteit of visuele aantrekkingskracht.

Het GROHE Eurosmart Cosmopolitan-assortiment richt zich op de essentie. Het ontwerp vermijdt bewust overbodige zaken en heeft een moderne esthetiek met uitstekende ergonomie en de hoogste functionaliteit - met beproefde technologieën zoals GROHE SilkMove ES, welke gasten de mogelijkheid biedt om te kiezen voor een koudwaterstart. Perfect voor dagelijkse rituelen zoals tandenpoetsen of handen spoelen voorkomt dit het onnodig verwarmen van water en bespaart het hierdoor zowel energie als kostbare natuurlijke hulpbronnen.

Bekijk ons: Eurosmart Cosmopolitan Assortiment

De GROHE Eurosmart-collectie bevat geavanceerde GROHE-technologieën zoals GROHE SilkMove en GROHE StarLight voor een prijs die ontwerpers van Midscale hotels in staat stelt badkamers te creëren die zowel modern als functioneel zijn.

Bekijk ons: New Eurosmart Assortiment

ECONOMY

In het Economy-hotelsegment zijn functionaliteit, netheid en efficiëntie net zo belangrijk, waardoor de GROHE Bau-collectie de perfecte keuze is. Het assortiment biedt een scherpe, moderne esthetiek en biedt geavanceerde technologieën samen met hoogwaardige materialen en afwerkingen tegen prijzen die zijn ontworpen om te passen in de scherpste bouwbudgetten. Het assortiment omvat een breed scala aan kranen van verschillende afmetingen en montagemogelijkheden, waardoor de collectie perfect is voor zowel gastenkamers als openbare toiletten.

Bekijk ons: Bau Assortiment