ESSENCE COLORS - FREEDOM OF CHOICE

De nieuwe Essence-serie heeft een uitgebreid aanbod aan maten, kleuren en afwerkingen. Het complete assortiment - van kranen tot douches en accessoires - is beschikbaar in vier verschillende kleuren in zowel een geborstelde als gepolijste afwerking en zijn ook verkrijgbaar in SuperSteel of chroom. Dit is wat we keuzevrijheid noemen.

ONTDEK DE PRACHTIGE NIEUWE KLEUREN

HARD GRAPHITE

Contrast of camouflage: Of je nu kiest voor pure white of camouflage kleuren. Het past altijd goed bij materialen zoals beton of licht hout.

Ook verkrijgbaar in geborstelde afwerking.

NIKKEL

Natuurlijke uitstraling. Gebruik onze Nikkel afwerking voor interieurs waar hoge kwaliteit wordt combineerd met organische elementen om puurheid en natuurlijke warmte te creëeren. Past goed bij stenen, licht beton of marmer.

Ook verkrijgbaar in geborstelde afwerking.

WARM SUNSET

Een aangenaam vleugje luxe voor individualisten. De Warm Sunset accentueert sfeervolle badkamers en geeft een prachtige schittering. Past bij donkere stenen, marmer of beton.

Ook verkrijgbaar in geborstelde afwerking.

COOL SUNRISE

Maak een statement met Cool Sunrise. In hoogglans creëert het verfijning en klassieke luxe, in geborsteld brengt het een moderne maar vintage charme. Combineer het met donkere, lichte of witte interieurs.

Ook verkrijgbaar in geborstelde afwerking.

SUPERSTEEL

Hedendaags design. Creëer een algehele luxe look met deze matte afwerking die niet alleen past bij staal, maar ook bij licht marmer, beton of hout.

CHROOM

GROHE kranen blijven een decennia lang mooi om naar te kijken. Kies voor de klassieke chroom afwerking voor een tijdloos design.

GROHE PVD ONGEËVENAARD HARD EN KRASBESTENDIG

GROHE kranen blijven een decennia lang mooi om naar te kijken. Het speciale recept voor succes is de langdurige afwerking. GROHE maakt gebruik van state-of-the-art technologie om uitzonderlijke kwaliteit te leveren. Het physical vapour depostition (PVD) zorgt ervoor dat het oppervlak drie keer harder is, ondanks het glinsterend goud of de geraffineerde roestvrijstalen afwerking. Naast het feit dat het harder is, is het oppervlak ook tien keer meer krasbestendig, zodat het heel lang meegaat.

GROHE StarLight® surface

GROHE StarLight® afwerking

Langdurige afwerking variërend van mat tot glanzend.

GROHE-surface-hardness

Harde en krasbestendige afwerking

3x keer harder en 10x meer krasbestendig

Producten

Essence
Wastafelmengkraan
S-Size
23589GL1
€ 399,11 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Essence
Wastafelmengkraan
L-Size
32628DA1
€ 512,67 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Essence
Tweegats wastafelmengkraan
M-Size
19408A01
€ 512,67 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Essence
Eéngreepsmengkraan voor douche
33636GN1
€ 470,71 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Grohtherm 3000
Thermostatische greepelement met 2 aansluitingen bovenaan voor bad/douche
19468AL0

Essence colours brochure

Download de brochure voor meer informatie