ONGEËVENAARD COMFORT VOOR PASSAGIERS

ONGEËVENAARD COMFORT VOOR PASSAGIERS

ONGEËVENAARD COMFORT VOOR PASSAGIERS

TOONAANGEVENDE EFFICIËNTIE VAN MIDDELEN

KOSTENEFFECTIEVE, SINGLE SUPPLIER VOOR CRUISEINDUSTRIE

De maritieme sector is een mondiale industrie. Daarom heeft GROHE een internationaal netwerk van consultants die zich toespitsen op de cruiseindustrie met een wereldwijd projectteam dat sectorspecifieke expertise en het hoogste niveau van persoonlijke service kan bieden - waar ter wereld je project zich ook bevindt.

Onze wereldwijde aanwezigheid en goed ontwikkelde toeleveringsketen met korte doorlooptijd, voor zowel nieuwe interieurinrichtingen als reserveonderdelen, dekken elke grote haven en scheepswerf ter wereld - als jouw schip er kan komen, kunnen wij dat ook. We bieden zowel persoonlijke ontmoetingen als een krachtige reeks online tools om je te helpen je project zo efficiënt en kosteneffectief mogelijk te specificeren en in te richten.

Ons uitgebreide assortiment hulpbronnenefficiënte en vaak contactloze oplossingen is ontworpen om hygiënische interactie te bieden en het water- en energieverbruik te verminderen bij elk maritiem project. We werken samen met alle toonaangevende internationale cruise-operators en bieden een uitgebreide oplossing van één leverancier tegen elke prijs, om jouw passagiers een ongeëvenaard niveau van comfort en tevredenheid te bieden.

MINDER WATER. MEER PLEZIER.

In de maritieme omgeving staat efficiënt gebruik van water voorop. Je passagiers verwachten echter het hoogste niveau van comfort en luxe functionaliteit. Het GROHE Ecojoy- assortiment waterbesparende oplossingen voldoet - zonder compromissen - aan beide behoeften: technologie zoals zelfsluitende kranen, thermostaten met eco-instellingen en infrarood bediende kranen zorgen samen voor een lager waterverbruik en een maximale tevredenheid van de passagiers.

ONZE MARITIEME PARTNERS

GROHE is de trotse leverancier van sanitair voor alle grote cruisemaatschappijen waaronder AIDA Cruises, Carnival Cruise Lines, Celebrity Cruises, Disney Cruises, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Princess Cruises en Royal Caribbean Cruises.

SPA & WELLNESS

GROHE heeft een enorme ervaring in het premium spa-segment en heeft samengewerkt met veel van 's werelds meest exclusieve en luxueuze wellnessresorts - we bieden een uitgebreid assortiment producten voor de spa-sector in een breed scala aan zorgvuldig doordachte kleuren en premium afwerkingen. In de maritieme sector is efficiënt gebruik van hulpbronnen natuurlijk een eerste overweging - ons assortiment geavanceerde waterbesparende technologieën stelt maritieme architecten en ontwerpers in staat om een weelderige spa-ervaring aan boord van het schip te creëren.

Een mooi ontwerp speelt een belangrijke rol bij het creëren van een ontspannen sfeer. De GROHE SPA Colors-collectie, aangeboden in een verbluffende reeks afwerkingen en kleuren, combineert vakkundig vakmanschap, elegant ontwerp en slimme technologie.

Bekijk onze: GROHE SPA Colors collectie

SUITES

In de maritieme sector creëren de meest luxueuze suites unieke, gedenkwaardige ervaringen voor passagiers. Op dit niveau is een onberispelijke hoge standaard essentieel. Om aan de verwachtingen van de meest veeleisende gasten te voldoen, is een voortdurende inzet van architecten en interieurontwerpers vereist om deze verwachtingen te begrijpen en hieraan te voldoen.

Bij GROHE delen we deze toewijding. Passagiersbadkamers moeten op het allerhoogste niveau zijn ontworpen en uitgerust. De badkamer is de plek waar esthetische schoonheid en compromisloze functionaliteit in harmonie naast elkaar moeten bestaan. Onze Atrio-collectie – met zijn puurheid, kwaliteit en adembenemende eenvoud – is de perfecte keuze. Gebaseerd op de meest elegante geometrische vorm, is Atrio een iconische synthese van elegantie, precisie en intuïtief gebruiksgemak.

Bekijk ons: Atrio assortiment

PREMIUM HUTTEN

Passagiers in het Premium Hut-segment hebben hoge verwachtingen - ze zijn op zoek naar een verfijnde omgeving waar elk contactpunt zorgvuldig wordt overwogen. Functionaliteit en esthetische uitstraling zijn even belangrijk - gasten zijn op zoek naar een naadloze ervaring en een ontspannen thuis ver van huis aan boord van het schip. GROHE biedt architecten en ontwerpers een reeks op maat gemaakte, duurzame en hulpbronnenefficiënte oplossingen om hen in staat te stellen hun visie op een kosteneffectieve en volledig geïntegreerde manier te realiseren. Het GROHE Lineare- assortiment is geïnspireerd op de schoonheid van minimalisme. Het ontwerp is gebaseerd op de samenstelling van twee eenvoudige geometrische structuren - de cilindrische lichamen en slanke rechthoekige vormen van de greep en de uitloop vormen samen een product dat perfect past in de moderne architecturale context - en bieden ontwerpers van Upper Upscale hutten en suites ultieme flexibiliteit in hun badkamerkeuzes.

Bekijk ons: Lineare assortiment

De GROHE Essence- collectie wordt gekenmerkt door consistentie - elk element in het assortiment, van douchekop tot wastafel of badkraan, combineert moeiteloos tot een stijlvol, samenhangend geheel. Het assortiment wordt aangeboden in een reeks zeer duurzame afwerkingen, geïnspireerd op wereldwijde kleurentrends, waardoor ontwerpers de mogelijkheid hebben om hutten en suites te creëren met de onderscheidende, gedenkwaardige badkamers die hun unieke concept versterken. Bekijk ons: Essence Colors gamma

HUTTEN

In dit middensegment moeten ontwerpers de verwachtingen van gasten in evenwicht brengen met het projectbudget. Omdat GROHE een uitgebreide reeks oplossingen biedt voor alle prijsklassen, zijn we in staat om veel geavanceerde functies op te nemen in onze collecties voor middensegment hutten - waardoor ontwerpers en architecten de mogelijkheid krijgen om passagierservaringen te creëren met een eersteklas gevoel van hoge kwaliteit en zonder af te doen aan functionaliteit of visuele aantrekkingskracht.

Het GROHE Eurosmart Cosmopolitan- assortiment richt zich op de essentie. Bewust vermijden van overbodige zaken combineert het ontwerp moderne esthetiek met uitstekende ergonomie en hulpbronnenefficiënte functionaliteit - met beproefde technologieën zoals GROHE SilkMove, GROHE SilkMove ES en GROHE Starlight.

Bekijk ons: Eurosmart Cosmopolitan assortiment

De GROHE Eurosmart- collectie bevat geavanceerde GROHE-technologieën zoals GROHE SilkMove en GROHE StarLight voor een prijs die maritieme architecten en ontwerpers uit het middensegment in staat stelt om badkamers voor hutten te creëren die zowel eigentijds als functioneel zijn.

Bekijk ons: Nieuwe Eurosmart assortiment

HUTTEN VOOR DE BEMANNING

Bij het maken van Hutten voor de Bemanning en toiletten zoeken ontwerpers en architecten naar oplossingen die betrouwbaarheid, functionaliteit en efficiënt gebruik van hulpbronnen bieden. Gemakkelijke reiniging en doorlopende onderhoudskosten zijn ook belangrijke overwegingen. Onze Bau-collectie is de perfecte keuze voor ontwerpers die op zoek zijn naar een kosteneffectieve oplossing voor hun project. Het assortiment is scherp geprijsd en gemakkelijk schoon te maken, en biedt veelzijdige esthetiek en ultramoderne technologie. De collectie omvat allerlei wastafels van verschillende afmetingen en montagemogelijkheden, waardoor Bau de perfecte optie is voor alle bemanningsruimten - inclusief hutten, toiletten en gedeelde ruimtes.

Bekijk ons: Bau assortiment

OPENBARE WASRUIMTEN

"Op zee wordt hygiëne hoog in het vaandel gedragen. En nergens is dit belangrijker dan in openbare toiletten en gedeelde ruimtes. Het beheersen van de verspreiding van bacteriën, met name in veel gebruikte ruimtes, is van cruciaal belang voor de gezondheid en het welzijn van iedereen aan boord. GROHE biedt een breed scala aan beproefde oplossingen voor openbare toiletten: infrarood, contactloze bediening voor wastafels en wc's vermindert het risico op kruisbesmetting, terwijl urinoirs en toiletten aan de wand worden gecombineerd met strak ontworpen kranen en hoogwaardige afdichtingen om de efficiëntie van reiniging en snelheid te verbeteren van het dagelijks onderhoud.

Bekijk onze: Contactloze producten