GROHE SERIES THERMOSTAATKRANEN.

GROHE badkamerkranen combineren prijswinnende designs met de beste materialen en de nieuwste toonaangevende technologieën. Elke serie biedt een ruime keuze aan kranen die passen bij de nieuwste badkamerkeramiek en uw persoonlijke voorkeuren.

GROHE Ondus Digital Digitale aquafountain

Bespaar water en energie met een GROHE thermostaatkraan

Onze water- en energiecalculator helpt je om onmiddellijk te zien hoeveel je kunt besparen met een GROHE thermostaatkraan voorzien van GROHE EcoButton en GROHE TurboStat®. Na een paar klikken zie je je jaarlijkse kosten- en energiebesparingen.

Start de berekening
Shower Collections

GROHE douche series

Beleef steeds de perfecte douche met de GROHE douche. Al onze handdouches en douchesystemen beschikken over de GROHE DreamSpray® technologie die voor een gebalanceerde watertoevoer zorgt bij iedere douchekop.

Douche collecties

GROHE badkamerkranen

GROHE badkamerkranen combineren prijswinnend design met de beste materialen en de nieuwste, toonaangevende technologie. Elke serie biedt een ruime keuze aan kranen die passen bij de nieuwste badkamerkeramiek en jouw persoonlijke voorkeuren.

Series badkamerkranen
WC Solutions - Flush Plates & Sanitary Systems

Douche WC, drukknoppen & sanitairsystemen

Onze sanitaire installatiesystemen, spoelreservoirs, spoelknoppen en spoelbedieningsplaten vergemakkelijken de creatie van luxueuze badkamers met het nieuwste wandgemonteerde sanitair. De GROHE EcoJoy™ technologie, spoelreservoirs en bedieningsplaten zorgen voor een moeiteloze waterbesparing.

Spoelknoppen en sanitairsystemen