Rainshower F-Series

Rainshower F-Series

Minimalistische, platte panelen.

Ontwerp zelf je eigen unieke douche die voldoet aan al je wensen. Met de Rainshower® F-Series plafond-, hoofd- en zijdouches kun je nu de douche van je dromen creëren. De platte panelen zijn naadloos in te passen in de doucheomgeving, waardoor het douchesysteem minder ruimte inneemt. Iedere set beschikt over GROHE DreamSpray® technologie voor een gelijkmatige en efficiënte verdeling van het water over de sproeigaatjes, terwijl je met FlowBalance voor iedere douche afzonderlijk de hardheid van de stralen kunt regelen.

Showrooms en installateurs

Product range

Rainshower F-Series Multi Spray

De Rainshower® F-Series Multi Spray 15“ geeft een nieuwe dimensie van maatwerk aan private spa's. De nieuwe metalen hoofd- en plafonddouche, een onderdeel van de GROHE hoge-kwaliteits technologie, wordt gekenmerkt door drie verschillende straatpatronen voor een zachte vitalisatie: de klassieke 300 mm wijde Rain Spray, een stressverminderende massage die gebruik maakt van de 4 geïntegreerde GROHE Bokoma Sprays™ of een dubbele verfrissende XL watervalstraal die welgekend is uit luxueuze sauna's.

Van groot belang met het modulaire concept achter de GROHE F-Series, GROHE Rainshower® F-Series Multi Spray 15“ is dat deze gecombineerd of vervolledigd kunnen worden tot perfectie met andere producten uit de GROHE F-Series zoals de Grohtherm F, F-digital Deluxe of andere F-Series douches van GROHE.

Good Design USA
2013 Good Design USA
Rainshower® F-Series Multi Spray 15"
red dot design award
2013 red dot design award
Rainshower® F-Series Multi Spray 15"
iF Product Design Award
2010 iF Product Design Award
iF Product Design Award
2009 iF Product Design Award
Good Design USA
2008 Good Design USA

Power&Soul Cosmopolitan

Power&Soul Cosmopolitan

Collectie bekijken
Grohtherm F

Grohtherm F

Collectie bekijken
F-digital deluxe

F-digital deluxe

Collectie bekijken
Grohe.be maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie