Eurocube

Eurocube

Sober & strak ontwerp.

Maak een statement met het kubistische meesterwerk vanGROHE. De sterke lijnen en de stevige architecturale vormzorgen ervoor dat de Eurocube perfect past binnen modernekeukens waar design alles is. Van de vierkante uitsparing inde hendel tot de nieuwe professionele eigenschappen, ditis een kraan voor stijlbewuste mensen voor wie koken eenserieuze zaak is.

Eurocube is in twee versies beschikbaar. Keuze uit een modelmet draaibare uitloop en een nieuwe semiprofessionelemengkraan met uittrekbare handdouche (2 straalsoorten).Met de sproeikop, gemonteerd op een veerslang (360°), ishet makkelijk switchen tussen twee straalsoorten. Ultiemeflexibiliteit en uiterst vakkundige prestaties gegarandeerd.

Vind een GROHE partner

Productvarianten

100% kubiek 100% functioneel

Van de uitgesneden details van de hendel tot de nieuwe professionele functies, dit is een kraan voor mensen die stijlbewust zijn en serieus koken. Gemonteerd op een veerslang met 360 ° beweging, schakelt de kop eenvoudig tussen twee sprayopties, voor ultieme flexibiliteit en geweldige high-spec prestaties.

Echt vierkant ontwerp

Eurocube is beschikbaar in twee versies.

Kies tussen een zwenktuitmodel en de nieuwe semi-professionele mixer met uittrekbare dubbele spray. Gemonteerd op een veerslang met 360 ° beweging, schakelt de kop eenvoudig tussen twee sprayopties, voor ultieme flexibiliteit en geweldige high-spec prestaties.

De collectie is verkrijgbaar in GROHE StarLight®-chroom en in een zeer resistente SuperSteel-afwerking.