Word een GROHE-expert

KENNIS IS CRUCIAAL! GROHE biedt toegang tot diverse video's en training-formats over onze producten, de installatie en het onderhoud ervan.

We maken onderscheid tussen Basic trainings om uw productkennis en knowhow over de installatie te verbeteren, en Expert Plus trainings, waar u zich kunt kwalificeren om een gecertificeerde GROHE + installateur te worden.

Maar waarom is het de moeite waard om een gecertificeerde
GROHE + installateur te worden?

  • Als gecertificeerde installateur hebt u de bevoegdheid om op geselecteerde producten uitgebreide garantie te verlenen aan uw klanten.
  • Als u door GROHE gecertificeerd wordt, zullen uw certifcaties voor de klanten zichtbaar zijn. We tonen uw ervaring en kennis op onze website, met meer dan 1 miljoen bezoekers per maand
  • Als gecertificeerde installateur kunnen uw klanten feedback geven over uw prestaties. Dit neutrale kwaliteitslabel kan uw status in het getrouwheidsprogramma stimuleren en onder klanten een zeker bewustzijn creëren.
  • Als GROHE + Exclusive-partner geeft GROHE u de mogelijkheid om rechtstreeks verbonden te worden met klanten van onze website en zo extra bedrijfsactiviteit te genereren.

Aarzel niet om u nu in te schrijven voor onze GROHE-training!

SCHRIJF
U IN VOOR
EEN TRAINING

Klik hier