GROHE Blue Afvalbak voor gescheiden afvalverzameling

Artikelnummer
40855000
EAN
4005176356452
Kleur
95,76
Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW

Sorteer gemakkelijk je keukenafval met een GROHE afvalscheidingssysteem, ontworpen zodat je deze gemakkelijk achter een keukenkastje kan monteren

Houd je keuken opgeruimd door je afval en recycling verborgen te houden door middel van een systeem onder de gootsteen dat gemakkelijk te gebruiken en schoon te houden is. Dit afvalscheidingssysteem is bedoeld om onder je gootsteen te worden geplaatst. Het moet aan de vloer worden gemonteerd aan de onderkant van je keukenkastje en bevat twee bakken, voor het sorteren en weggooien van afval of recycling. Beide afvalbakken met een inhoud van 15L zijn gemaakt van stevig, makkelijk schoon te maken plastic. Het frame is van duurzaam metaal en elke bak in het afvalscheidingssysteem bevat een stevige handgreep waardoor je deze gemakkelijk uit de bak kan tillen om hem gemakkelijk te legen. Dit afvalscheidingssysteem is ontworpen om perfect aan te sluiten op alle GROHE Blue Home- en GROHE Red watersystemen met maat M en L.

Belangrijkste kenmerken

  • installatietype: vloermontage, achter kastdeur
  • techniek: volledige extensie
  • bediening: handmatig telescopisch
  • scheiding: dubbel, 2 x tot 15 l vulvolume
  • kastbreedte: minimaal 30 cm
  • compatibel met GROHE Blue Home en GROHE Red M- en L-size

Technische dienst

GROHE N.V. – S.A.

Leuvensesteenweg 369
1932 Zaventem
Belgium

Openingsuren klantendienst

Ontdek binnen GROHE Watersystemen onze slimme en innovatie waterkranen. Van verfrissend water - gefilterd, gekoeld en/of bruisend - met slechts één druk op de knop dankzij GROHE Blue, tot direct en veilig kokend water met de GROHE Red kokendwaterkraan.

Ontdek de GROHE Watersystemen