Helder. Subtiel. Ruimtelijk.

Schoonheid in de puurste vorm

Dit zijn de kwaliteiten die horen bij Essence keramiek. Deze keramiekcollectie heeft alles wat je nodig hebt om een plaats voor ontspanning en bezinning te creëren. Van wastafels en toiletten tot vrijstaande ligbaden, GROHE Essense is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een badkamer die is ingericht als thuis-spa. De slanke profielen en natuurlijke lijnen van de collectie zijn ideaal voor het creëren van een rustgevende omgeving. Met zijn ontwerp dat terugvoert naar de essentie, levert Essence keramiek een moeiteloos, aantrekkelijk design met innovatieve functies waarvan je dag na dag zult genieten.

GROHE ESSENCE Brochure

Vier een complete badkamer met Essence

De nieuwe Essence keramiekserie heeft alles wat nodig is om een elegante en moderne badkamer te creëren. De collectie bevat drie maten luxe wastafels en wc's en bidets in zowel vloerstaande varianten als uitvoeringen voor wandmontage. Allemaal met dezelfde subtiele, organische lijnen als de Essence ligbaden. En bij elk product hoort een perfecte match qua design met een GROHE Atrio, Plus, Essence of Lineare kraan. Hierdoor is het creëren van een harmonische verhouding heel eenvoudig.

Een stijlvol en slank ontwerp

De GROHE Essence keramiekcollectie wordt geleverd met een aantal slim en slank ontworpen functies die het ontwerp-thema van de collectie doorvoeren tot in de kleinste details. Het slanke 17 mm profiel van de wastafels geeft ze een lichte, verfijnde uitstraling, perfect voor een rustgevende ruimte. De overloop is geplaatst tegenover de kraan, wat zorgt voor een perfect naadloze uitstraling.

Comfort en gemak als standaard

De GROHE Essence collectie is ontworpen met handige functies die het leven gemakkelijker maken. Hygiëne en eenvoudig onderhoud zijn in het ontwerp verankerd, dankzij de randloze technologie van de wc-pot waardoor bacteriën zich nergens weten te verbergen.

Essence keramiek collectie

Essence ligbaden - Stijlvol een bad nemen

Met een Essence ligbad in het hart van je badkamer wordt het pas echt ontspannen en stijlvol badderen. Ontworpen met lichte en strakke lijnen, is elk bad in perfecte harmonie met de rest van de collectie. Van standaard ligbaden tot geheel vrijstaande baden die passen in een thuis-spa wordt jouw ultieme badkamer een feit.

Bad

Badkuip
Essence
Badkuip
39622000
€ 7.256,08
Catalogusprijs incl. 21% BTW
Badkuip
Essence
Badkuip
39617000
€ 1.265,16
Catalogusprijs incl. 21% BTW
Badkuip
Essence
Badkuip
39611000
€ 7.256,08
Catalogusprijs incl. 21% BTW

Ontdek ook onze Sensia Arena

GROHE Technologie

PUREGUARD

BLIJFT SCHITTEREND WIT - BACTERIËN EN VUIL MAKEN GEEN ENKELE KANS

NAADLOZE TECHNOLOGIE

BACTERIËN WETEN ZICHT NERGENS MEER TE VERBERGEN

SOFTCLOSE WC-BRIL

ZACHT EN STIL

SNEL TE VERWIJDEREN WC-BRIL

GEMAKKELIJK TE VERWIJDEREN VOOR EENVOUDIGE REINIGING

MET ONZE PERFECT MATCH KUNT U ER ZEKER VAN ZIJN DAT ALLES PAST

Een consistente stijl en ergonomisch gebruik zijn essentieel om van jouw badkamer een plek van echte ontspanning te maken. Dankzij perfect match hebben we drie gecoördineerde collecties voor een complete badkamer.

Essence New

Essence New

Collectie bekijken
Lineare New

Lineare New

Collectie bekijken
Atrio New Classic

Atrio New Classic

Collectie bekijken
Arena Cosmopolitan

Arena Cosmopolitan

Collectie bekijken