GROHE DOUCHE-WC

Alle voordelen van een wc en een bidet in één.
Reinigen met water na gebruik van het toilet is in de hele wereld een opkomende trend. Dat is vast geen verrassing omdat water het natuurlijkste reinigingsmiddel is dat er bestaat. Het is prettiger, hygiënischer en duurzamer dan alle andere opties. Ervaar zelf de voordelen van reiniging met water i.p.v. toiletpapier.

Welke GROHE douche-wc is geschikt voor jou?

GROHE SENSIA ARENA

Het GROHE Sensia Arena toilet tilt persoonlijke verzorging naar een hoger niveau. Met een breed scala aan functies past hij perfect in de moderne badkamer. De klep, voorzien van een sensor, opent en sluit automatisch terwijl een zacht nachtlampje je de weg leidt in het donker. Elk detail is zorgvuldig overwogen om het beste niveau van hygiëne te verkrijgen. Speciale hygiënische coatings en krachtige spoelingen houden het toilet schoon terwijl de zelfreinigende, antibacteriële douche-armen zorgen voor een comfortabele reiniging. Ontdek de Sensia Arena en verhoog uw persoonlijke welzijn en comfort.

Ontdek de GROHE Sensia Arena

GROHE MANUELE BIDETZITTING

De GROHE manuele bidetzitting transformeert een gewoon toilet in een comfortabele, hygiënische plek waar persoonlijke verzorging en reiniging een tweede natuur zijn. De zitting is bevestigd aan de toiletpot en gebruikt waterdruk in plaats van elektra om de douche-armen te besturen. De zitting kan op koud- of voorgemengd water worden aangesloten. Door eenvoudige bediening van de hendel selecteer je de standaardstraal of de Ladyshower. De Duroplast zitting en deksel zijn voorzien van quick release en soft close functie.

Ontdek de GROHE bidetzitting