CUBE KERAMIEK

Een duidelijk stijlstatement

Ga even weg van een druk, kosmopolitisch leven en geniet van de essenties. Met haar krachtige, minimalistische lijnen staat de verbluffende CUBE KERAMIEK collectie voor koele en contempory badkamerluxe. Elk product uit de serie heeft een verfijnd gevoel, geïnspireerd door de heldere, strakke lijnen van de kubus. De dynamische vormen en gladde oppervlakten zijn ontworpen zonder poespas, perfect voor het creëren van een modern badkamerproject dat een gevoel van kalme helderheid aan je dag geeft.

  • Hygiënecoating met geavanceerde oppervlaktetechnologie PureGuard
  • Toiletassortiment heeft randloze en driedubbele vortextechnologie
  • Alle WC's zijn randloos

Raak geïnspireerd door de tijdloze kwaliteit van architectonische vormgeving. De CUBE KERAMIEK-wastafelserie is gemaakt om te passen bij jouw persoonlijke stijl en routines, maar wordt verenigd door een helder profiel en strakke hoeken voor een moeiteloos contempory look.

Met keramiek uit de CUBE KERAMIEK-reeks creëer je een badkamerproject dat het beste haalt uit een moeiteloos chic en contempory ontwerp. Door de royale proporties maken de kenmerkende wastafels van jouw badkamer een verwelkomende stadse oase. Neem even vrij van de hectische buitenwereld en laat de vormen van de stad je inspireren.

Productvarianten

GROHE Technologie

PUREGUARD

BLIJFT STRALEND WIT – GEEN KANS OP BACTERIËN EN VUIL

TRIPLE VORTEX

DE KRACHT VAN DRIE: SCHOON EN STIL

RIMLESS TECHNOLOGIE

BIEDT GEEN SCHUILPLAATSEN AAN BACTERIËN

SOFT-CLOSE ZITTING

ZACHT EN STIL

GEMAKKELIJK TE VERWIJDEREN ZITTING

VOOR EEN EENVOUDIGE REINIGING

MET ONZE PERFECT MATCHES KUN JE ER ZEKER VAN ZIJN DAT ALLES PAST

Consistent design en ergonomisch gebruik zijn essentieel om je badkamer tot een plaats van echte ontspanning te maken. Met onze perfect matches hebben we drie samenhangende series gecreëerd voor een complete badkameroplossing.

Lineare New

Lineare New

Collectie bekijken
Allure Brilliant

Allure Brilliant

Collectie bekijken
Skate Cosmopolitan

Skate Cosmopolitan

Collectie bekijken
Selection Cube

Selection Cube

Collectie bekijken