BAU KERAMIEK

Veelzijdigheid voor een modern leven

Elk professioneel project heeft een veelzijdige ontwerplijn nodig die harmonie schept in elk badkamerinterieur. Met zijn zachte en ronde vormen is BAU KERAMIEK de perfecte keuze voor de badkamerinterieurs van hotels, kantoren en woonhuizen. Door de contemporary stijl is het de perfecte oplossing voor jouw project en past het bij elke smaak.

BAU KERAMIEK is een veelzijdige alleskunner die je de allernieuwste technologieën biedt. Doordat we alle toiletten randloos maken, kunnen we garanderen dat de gebruikers profiteren van de hoogste hygiënestandaarden.

- Alle toiletten zijn randloos zonder extra kosten*

Bau Keramiek Collectie

Een strak en modern ontwerp kan bijzonder aantrekkelijk zijn - daarom hebben we BAU KERAMIEK een ingetogen uitstraling gegeven. Deze collectie biedt een volledige badkameroplossing met een breed aanbod van wastafels van verschillende groottes en bevestigingsopties.

Dankzij de randloze technologie van GROHE zijn alle toiletten in deze reeks moeiteloos schoon te maken. Ieder BAU KERAMIEK toilet is voorzien van een zacht sluitende en snel loslatende bril. Als je voor deze collectie kiest, weet je zeker dat je overal aan hebt gedacht en een aantrekkelijke prijs is gegarandeerd.

Een badkamer die iedereen aanspreekt: de strakke vormen maken van BAU KERAMIEK de ideale collectie voor woonhuizen en openbare gebouwen.

Productvarianten

GROHE Technologie

RIMLESS TECHNOLOGIE

BIEDT GEEN SCHUILPLAATSEN AAN BACTERIËN

SOFT-CLOSE ZITTING EN DEKSEL

ZACHT EN STIL

GEMAKKELIJK TE VERWIJDEREN ZITTING

SNEL TE VERWIJDEREN VOOR EEN EENVOUDIGE REINIGING

MET ONZE PERFECT MATCHES KUN JE ER ZEKER VAN ZIJN DAT ALLES PAST

Consistent design en ergonomisch gebruik zijn essentieel om je badkamer tot een plaats van echte ontspanning te maken. Met onze perfect matches hebben we drie samenhangende series gecreëerd voor een complete badkameroplossing.

Nova Cosmopolitan

Nova Cosmopolitan

Collectie bekijken
BauCosmopolitan Neutral

BauCosmopolitan Neutral

Collectie bekijken