Breng inspirerende kleuren in huis met Nikkel kranen

Prikkel je zintuigen met glanzende of geborstelde nikkel GROHE kranen. Of je nu kiest voor keuken- of badkamerkranen, ze zijn een onvermijdelijk onderdeel van ons dagelijks leven - telkens we een kraan opendraaien, beschouwen we het als vanzelfsprekend dat het benodigde water vloeit. Bij GROHE zorgen we ervoor dat onze producten elke dag zo betrouwbaar voor je zijn dat je bijna zou vergeten dat ze er zijn, als ze niet zo opvallend waren om naar te kijken! We combineren schoonheid met functionaliteit en bieden je stijlvolle en inspirerende opties voor je badkamer. GROHE heeft kranen naar een heel nieuw niveau getild met een verbluffende reeks kleuren die deze alledaagse, functionele producten nog specialer maken. Voeg een intrigerend vleugje luxe toe met glanzend lichtgoud of ga voor zachte randen in vintage-stijl met een geborstelde afwerking.

GROHE Colors Nickel badkamerkranen

subtiel en traditioneel

Wanneer je kiest voor nikkel kranen, fittingen of accessoires, kies je voor een subtiele, meer traditionele look, waar hoge kwaliteit gecombineerd wordt met organische elementen voor een heldere puurheid en natuurlijke warmte. Of je nu inspiratie zoekt voor badkamers of keukens, neem een kijkje in het GROHE assortiment van geborsteld nikkel wastafelkranen, geborsteld nikkel mengkranen en meer, of bekijk de GROHE nikkel producten met een glanzende afwerking. Deze producten vormen een harmonieus geheel met andere elementen in je interieur en creëren een rustgevende, uitnodigende sfeer.

GROHE Colors Nickel badkamerkranen

Accentueer uw nikkelen kranen met opvallende kleurencombinaties

Onze lichtgouden kleur brengt een natuurlijke, organische sfeer in jehuis, die goed te combineren is met steen, licht beton of marmer. Donkere stenen tegels vormen de ideale achtergrond voor uw nikkel en geborstelde nikkel kranen. Probeer contrasterende lichtgekleurde muren toe te voegen en kies voor donkerder meubilair en matzwarte accessoires om de lichtgevende kwaliteit van de nikkelkleur te compenseren. Ga voor design klassiekers om de verfijnde, klassieke tint van de kranen te weerspiegelen. Warme verlichting en pure materialen zoals accessoires van doorschijnend glas zouden bijdragen aan het heldere en harmonieuze gevoel dat deze kleur uitstraalt. Laat ons nikkel en geborsteld nikkel GROHE assortiment een bouwsteen zijn voor je happy place in huis.

GROHE Colors Nickel badkamerkranen

Innovatie en traditie

Door voor GROHE te kiezen, kies je voor vooruitstrevende producten die grenzen verleggen met innovatieve technologieën. Maar je sluit je ook aan bij een decennialange traditie van kwaliteit en design die de toekomst in het vizier houdt en om duurzaamheid geeft. Waarom zou je meegaan met de stroom, als je de toekomst van water kunt vormgeven met GROHE?

nu is het jouw beurt

Of je nu een badkamer of keuken plant, wij weten zeker dat je zult genieten van onze stijlvolle nikkel en geborsteld nikkel kranen, douchebakken en accessoires. Neem de tijd om onze hele reeks producten hier te bekijken. Daarna is het aan u: creëer jouw ideale interieur met onze inspirerende kleuren, om een unieke ervaring op te doen.

Vind een showroom

Productoverzicht