Grohtherm 500

Grohtherm 500

GROHE thermostatische kranen: Slim, veiliger en altijd stabiele temperaturen

Geniet elke keer van een perfecte douche met de thermostaat die jouw voorkeurstemperatuur vergrendelt. Het is niet alleen gemakkelijk, maar ook zuinig. Laat je telkens weer verbazen.

Vind een showroom in jouw buurt

WAAROM ELK HUIS EEN GROHE
THERMOSTATISCHE MENGKRAAN NODIG HEEFT.

De thermostaten van GROHE bieden veiligheid en zorgen keer op keer voor een aangename douche - ervaring. Ze mengen constant koud en warm water tot de door jou gekozen temperatuur en behouden deze temperatuur voor de duur van jouw douchebeurt.

ONTDEK EEN UNIEK NIVEAU VAN COMFORT.

Een ontspannende douche met constante temperatuur, zelfs wanneer iemand het toilet doorspoelt of de keukenkraan opendraait. Zet de douche halverwege uit om jouw haar te wassen. Klaar? Schakel de douche opnieuw in en douche verder aan dezelfde termperatuur.

GEEN BRANDWONDEN GEEN ZORGEN.

GROHE SafeStop 38°C is onmisbaar in huizen waar kinderen wonen. Deze knop voorkomt dat gebruikers de temperatuur van het water te hoog zetten. Door op de knop te drukken aan de thermostaat kan de temperatuur wel nog verhoogd worden.

EXTRA BESCHERMING TEGEN BRANDWONDEN VOOR NOG MEER VEILIGHEID.

GROHE SafeStop Plus zorgt voor nog meer gemoedsrust tijdens het douchen. Deze temperatuurbegrenzer kan optioneel aangebracht worden in de thermostaatsgreep tijdens de installatie. Hij zorgt ervoor dat de temperatuur van het water niet hoger kan gezet wordan dan 43°C.

PERFECTE TEMPERATUUR PERFECTE PLANEET

De buitengewone techniek in onze thermostatische kranen kan jouw waterverbruik aanzienlijk verminderen. Dit is niet enkel goed voor het milieu maar ook voor jouw energiefactuur. Dankzij de constante temperatuur hoef je geen tijd meer te besteden of water te verspillen aan het opnieuw instellen van de temperatuur wanneer de watertoevoer verandert.

Het vinden van de gewenste temperatuur is snel en gemakkelijk. Omdat je de temperatuur niet meer hoeft aan te passen, bespaar je tijd, water, afvalwater en verwarmingskosten.

Dankzij de "Pauze"-knop kan je tijdens het wassen van jouw haren de douche uitschakelen en daarna opnieuw inschakelen aan dezelfde temperatuur waardoor je extra water bespaart.

Wil je nog meer water en energie besparen? Bepaalde GROHE thermostatische kranen hebben een Eco-knop die de watertoevoer met 50% vermindert.

grohtherm vergelijking eigenschappen

Grohtherm 500 (New)
Grohtherm 800
Grohtherm 800 Cosmopolitan (New) Grohtherm 1000 Performance (New) Grohtherm 1000 Grohtherm 2000
Grohtherm SmartControl

GROHE SafeStop Knop 38°C

GROHE SafeStop PLUS 43°C

GROHE TurboStat compacte cartouche

Grohe Thermostaat

GROHE EcoButton, voorinstelbaar

EcoButton

SmartControl

Volumeregeling
90° bovendeel 180° keramisch bovendeel 180° keramisch bovendeel 180° keramisch bovendeel 180° keramisch bovendeel 180° keramisch bovendeel SmartControl

Prestatie handgrepen
Vleugelvormige grepen MetalGrip ProGrip grepen MetalGrip AquaPaddles ProGrip XL

Cartouche voor omgekeerde waterwegen (optie)

Uitgebreide temperatuurregeling, 432° rotatie

Bad / douche

GROHE Aquadimmer

GROHE 100% CoolTouch body

GROHE 360° CoolTouch (incl. rozetten)

GROHE EasyReach douchetablet, volledig geïntegreerd

EasyReach, optie
GROHE
SmartControl

Gallery

Product range

Productvarianten