HOE KIES JE DE BESTE TOILETROLHOUDER

Je vindt je badkamer prachtig, maar je hebt het gevoel dat er nog iets ontbreekt? Soms maken kleine details het grote verschil. Je zou het moderne en strakke design van je badkamer volledig uit balans halen door je wc-rol achteloos op de vloer of een legplank te zetten. Geef je badkamer de finishing touch en hou ze minimalistisch dankzij het assortiment toiletrolhouders van GROHE. In ons ruime aanbod vind je altijd wel een model dat bij jouw stijl en wensen past. Beeld je eens in welk effect de minimalistische wc-rolhouder Atrio in jouw badkamer kan hebben!

GROHE BauCosmopolitan toiletrolhouder in chroom

EEN TOILETROLHOUDER DIE IN ELKE BADKAMER PAST

Je zou denken dat het aanbod luxueuze toiletrolhouders beperkt is. Maar niets is minder waar. Het assortiment van GROHE toont je wat dit eenvoudige, alledaagse accessoire allemaal in zijn mars heeft.

De toiletrolhouders van GROHE bieden talloze voordelen:

  • Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Ze zijn stevig en blijven er nog vele jaren als nieuw uitzien
  • Je hebt veel keuze in stijl, kleur en afwerking
  • Er zijn modellen voor links- en rechtshandigen
  • Verborgen bevestigingssystemen verzekeren een perfecte afwerking

Ontdek wat het grote verschil maakt en vind het exemplaar dat jouw badkamer afmaakt. Onze populairste mogelijkheden in een notendop:

De meeste wc-rolhouders van GROHE, zoals de Bau Cosmopolitan, zijn modellen met een rechte stang waar je de wc-rol langs rechts op schuift. De rol wordt op zijn plaats gehouden dankzij het gebogen uiteinde. Het toiletpapier kan er dus niet per ongeluk afvallen. Het design van deze metalen toiletrolhouder is eenvoudig maar doeltreffend: het geeft je badkamer een moderne toets, maar leidt de aandacht niet af van de andere elementen.

Op zoek naar een meer futuristische stijl? De toiletrolhouder in chroom Allure Brilliant zal indruk maken met zijn strakke en unieke hoeken. Hij heeft bovenaan ook een 5 cm dik blad. Handig om even iets op te leggen!

Wil je wat meer verfijning? Dan zul je beslist houden van de slanke lijnen van de toiletrolhouder Essentials. Dankzij de afgeronde vorm hang je er in geen tijd een nieuwe rol aan. Je hoeft je nooit meer te ergeren wanneer je een leeg rolletje aan de houder ziet. Alle producten uit het assortiment van GROHE zijn ontzettend gemakkelijk in gebruik.

De ontwerpers van GROHE hebben werkelijk met alles rekening gehouden. Om het leven van linkshandigen te vereenvoudigen, hebben we zelfs modellen met een opening aan de linkerkant! Dat design is ook handig als de grootte of indeling van de badkamer je maar weinig keuze geeft voor de plaats van de wc-rolhouder.

Je kunt ook de dikte van de stang kiezen. Het assortiment van GROHE omvat slanke modellen, zoals de toiletrolhouder uit de collectie Essentials, met zijn verzorgde design. Maar we hebben ook dikkere stangen, die misschien meer bij de stijl van je badkamer passen.
In ons aanbod toiletrolhouders vind je ook enkele modellen met een klep die het papier aan het zicht onttrekt. De meeste designs van de collectie Essentials kregen een klep die licht genoeg is om het gebruik niet te hinderen.

GROHE toilet accessoires toiletrolhouder in geborsteld koper

INSPIRERENDE KLEUREN EN EEN OPMERKELIJKE AFWERKING

Nu je de juiste stijl hebt gevonden, zul je nog de juiste kleur en afwerking moeten kiezen. Op zoek naar een glanzende, elegante finish? Onze toiletpapierhouders in chroom zijn erg populair! Of kies voor een meer originele afwerking, zoals Cool Sunrise, Hard Graphite, Warm Sunset, Brushed Nickel of SuperSteel. Het buitengewone en verrassende model Grandera bevat zelfs goud én chroom voor een unieke look.

Er zijn ook veel kleuren met een bijzondere, matte afwerking, zoals Brushed Cool Sunrise, Brushed Hard Graphite en Brushed Warm Sunset.

Alle toiletrolhouders van GROHE zijn gemaakt van materialen van superieure kwaliteit, zodat ze nog heel lang meegaan. Elk model kreeg de GROHE Long-Life Shine afwerking, die een blijvende glans en onderhoudsgemak verzekert.

Bijpassende accessoires voor je badkamer vinden, wordt een fluitje van een cent met het assortiment Essentials. Ontdek handdoekhouders, zeepdispensers, wc-borstelhouders, muurhaken en talloze andere producten die bij alles passen. Gedaan met de ellenlange zoektocht naar bijpassende accessoires!

GEMAKKELIJK TE PLAATSEN VOOR EEN PERFECT RESULTAAT

Met GROHE FastFixation bevestig je de wc-rolhouder in geen tijd aan de muur. Volg gewoon de eenvoudige en duidelijke stappen van de handleiding.

De toiletrolhouders van GROHE hebben een verborgen bevestigingssysteem. Er is niet één ontsierende schroef of aansluiting te zien, waardoor het geheel naadloos in je badkamer past. De verborgen bevestigingen beloven niet alleen een perfecte afwerking maar verstevigen ook de houder, zodat hij nóg langer meegaat.

Interessant voor jou

Zoek en filter door alle
GROHE producten

Ontdek alle GROHE
keramiek series

Ontdek alle GROHE
badkameraccessoire collecties